Klaar voor opname - geluidstechnieken studio en live - logo

Lady Linn met Filip Vandebril & Norbert Detaeye


LADY LINN met Filip Vandebril & NORBERT DETAEYE


01 juni 2018 om 20u
Sint-Gerolfkerk
Drongen - Centrum

ER ZIJN NOG TICKETS BESCHIKBAAR!
Ook aan de deur kunnen nog tickets gekocht worden.LADY LINN
Met haar studioalbums Here We Go Again, No Goodbye At All, High en Keep It A Secret heeft Lady Linn zich een vaste waarde getoond in de Belgische muziekscène. De songs vinden hun inspiratie in films, series, dromen, de liefde en uiteraard haar zoontje. De muziek van Lady Linn is volwassen, met nummers die schommelen van levendig en uptempo naar warm, intiem en mysterieus. Lady Linn is een rasmuzikante die haar nummers graag met haar partner en bassist Filip Vandebril voor publiek brengt.NORBERT DETAEYE
Norbert Detaeye beweegt zich in de jazz- en blueswereld sinds 1965, maar werd ook buiten het jazzmilieu een veelgevraagde en geliefde muzikant. Zo ook zeker in zijn geboortestad Gent, waar hij geprezen wordt om de authentieke manier waarmee hij bezig is met de roots van de jazzmuziek en de vele historische invloeden die aan de grondslag liggen van de hedendaagse jazz.

Een concert met Norbert Detaeye is een kennismaking met de authentieke muziek die gegroeid en vergroeid is met het Zuiden van de Verenigde Staten van Amerika, met de stad New-Orleans als centrum, en de grote uitstraling ervan op pakweg honderd jaar Westerse populaire muziek.

Stem en piano als sediment van de ziel, als biotoop van een grote liedcultuur.


KAARTEN
Kaarten kosten 20€ per persoon en zijn te reserveren via overschrijving van het correcte bedrag op rekeningnummer BE26 0018 3343 8729 (BIC: GEBABEBB), op naam van Klaar Voor Opname, met vermelding van "naam + aantal personen". Bij vermelding van een e-mailadres sturen we u de tickets graag digitaal.

Gereserveerde kaarten kunnen afgehaald worden op 01/06/18 aan de kassa.


Bij vragen kunt u bellen of mailen naar Karel Marynissen:
0479 750 444 of
 


Klaar Voor Opname BVBA
Driesdreef 20
B-9030 Mariakerke
T +32 (0)9 237 22 29
G +32 (0)479 750 444BTW BE 0833 091 131