Welkom op de website van de Klokkeput Ettelgem!

Kijk gerust even rond en schrijf iets in ons gastenboek!

 
                                                                                           

 

We hebben ons eigen logo! Heel veel dank aan Febe Vanhaecke voor het ontwerp van dit prachtige logo! Het illustreert volledig de naam 'Klokkeput'!
____________________________________________  
2&3 augustus waren het onze jaarlijkse wijkfeesten! Het was weer een reuze succes! De vrijdagavond konden we zo'n 274 mensen ontvangen in onze tent! Zij konden genieten van heerlijke mosselen en konden daarna een gezellig dansje plaseren! De zaterdag waren de bewoners van de klokkeput zoals elk jaar verkleed, dit jaar was het thema 'landen'. Elk gezin kreeg een land waarin ze zich moesten verkleden, zo had je China, Alaska, Nederland,... Na een lekkere barbecue, speelden we (l)olympische spelen, georganiseerd door Dominiek. Deze heeft Schotland, Elize, Gianni, Antoon en Roos gewonnen. Opnieuw een schitterend spel, bedankt aan Dominiek! Daarna konden wij nog genieten van een lekker dessert! Zoals altijd een geslaagde wijkfeest! Foto's kun je hier bekijken.
__________________________________________________  
Op 7 juli vond opnieuw de jaarlijkse fietstocht plaats. Een lekker ontbijt, vele tussenstoppen tussenin, middagmaal en avondmaal maakten de dag compleet. De sfeer zat helemaal op zijn plaats! Het was een zonnige en prachtige dag, opnieuw een dag om nooit meer uit ons geheugen te wissen! Een grote dank aan Sandra en Peter!
___________________________________________________________  
Vrijdag 25 januari werd de Klokkeput in de kijker gesteld in de Zeewacht. Je komt te weten waar de naam 'Klokkeput' vandaan komt en zoveel meer. Om het artikel op ware grootte te bekijken klikt u op de foto.
___________________________________

Gelukkige Nieuwjaar iedereen!

Oudejaarsavond was zoals elk jaar opnieuw een schitterende avond! Veel gelachen, gegeten en plezier gemaakt! Tieners gingen uit en de ouders konden losgaan op de muziek van DJ Dirk. Later in de avond heeft onze spelorganisator van onze wijk, Anthony, een tof spel georganiseerd. Het was een variatie van quiz-vragen en 'Binnen de minuut'- spelletjes.

Na een geslaagde avond heeft iedereen een weekje met zen familie en vrienden kunnen doorbrengen en nieuwjaar vieren, maar op 4 januari was het nog niet gedaan met feesten! Zoals elk jaar houden wij met onze wijk een nieuwjaarsreceptie die dit jaar doorging bij Antoon en Roos. Een gezellige avond met gluhwein, warme chocolademelk, braadworsten en een toffe sfeer. Ons jaar is alvast goed gestart en wij wensen iedereen een vreugdevol jaar toe!

 

 

___________________________________

Op 3 en 4 augustus 2012 vond in de Klokkeput de 18de wijkfeest plaats. Net zoals andere jaren is er de vrijdag een wijkfeest voor familie en vrienden van de bewoners. Op die dag kon iedereen mosselen, kip, visschotel of frikandellen eten. Er waren 274 aanwezigen, een echt succes! De zaterdag was een wijkfeest voor alle Klokkeputbewoners. Iedereen kwam verkleed als Punk en Hardrock. Proficiat aan iedereen, jullie waren fantastisch verkleed! 's Avonds konden we genieten van een lekkere barbeque. Daarna had Dominique Meyns een spel georganiseerd, Jong tegen Oud, dat was zeker de moeite! Als afsluiter van het spel heeft de band ' BANDnextdoor' voor ons opgetreden. (Facebookpagina van BANDnextdoor: http://www.facebook.com/pages/BANDnextdoor/157448881022387) Later op de avond hebben Rigaud en Karine getrakteerd met een ijstaart voor hun 30ste huwelijksverjaardag, bedankt!

 

Bedankt aan allen die geholpen hebben tijdens de wijkfeesten!

Foto's vind je in de fotogallerij.

_____________________________________________________________________________________

 Rigaud Proot en Karine Taillieu zijn op 9 augustus 2012 voor de 3de keer oma en opa geworden. Hun zoon Livio Proot en schoondochter Sandy Polentier hebben sinds 9 augustus er een dochtertje bij, Jinthe. Livio's fiere zoon Milan heeft er nu een zusje bij. Jinthe is geboren om 09.22 uur in AZ Damiaan Oostende, weegt 3,030 kg en meet 49 cm.

Mama blijft gewoon mama.

Papa blijft gewoon papa.

Maar vind je mij niet stoer?

Vanaf vandaag ben ik grote broer!

Milan

 

_____________________________________________________________________________________

De 8ste fietstocht van de Klokkeput vond plaats op 1 juli 2012. Het was opnieuw een aangename dag met vele leuke momenten. We zijn s' morgens vertrokken met de fietsen op de auto's naar de Linde in Zerkegem, waar we samen ontbeten hebben. Daarna zijn we met de auto richting Veurne gereden. Daar zijn we op onze fiets gesprongen en hebben een fijne fietstocht gemaakt. ' s Middags hebben we een lekkere croque monsieur gegeten. Het weer is goed meegevallen, enkel hebben we soms heel veel wind gehad. s' Avonds zijn we dan terug met de auto richting gistel gereden en hebben we in restaurant de Molenhoeve gegeten. Het was een geslaagde dag! Foto's vind je in de fotogalerij

_____________________________________________________________________________________

Op 12 mei 2012 vierden de 45-jarigen hun verjaardag. 's Morgens vertrokken ze met een limousine richting Lichtervelde, waar ze een lekker ontbijt kregen. Daarna reden ze verder naar Nieuwpoort. Daar mochten ze een hele dag op een zeilboot varen. Na dit avontuur trokken ze terug richting Oudenburg. Sandra is dit jaar 40 jaar geworden, zij mocht ook mee op de boot. Voor haar werd s' avonds een verrassingsfeest georganiseerd. Die vond plaats in het Romeins Archeologisch Museum te Oudenburg. De 45 - jarigen konden na een hele dag verwend te zijn 's avonds uit de bol gaan op het verrassingsfeest van Sandra. Sandra was verrast en heeft genoten van het feest!
_____________________________________________________________________

Naar jaarlijkse traditie hielden de bewoners van de wijk Klokkeput te Ettelgem op zaterdag 21 januari hun nieuwjaarsreceptie.Elk jaar gaat dit door op de oprit bij één van de bewoners. Dit jaar was iedereen uitgenodigd bij Annick en Dirk, Klokkeput 15. Na de nieuwjaarswensen kon men o.a. genieten van Glühwein en pitta broodjes. En weer duurde dit tot ook terug tot in de vroege uurtjes. Enkele foto's vind je in de fotogalerij.

_______________________________________________________________________________________________

 

Op zaterdag 6 augustus vond voor de 17de keer het  buurtfeest van de Klokkeput plaats.Dit jaar moest iedereen in far - west kledij aan de feesttafel verschijnen. Ook werd er een swingsaloon georganiseerd waarbij verschillende opdrachten in countrystijl moesten worden uitgevoerd. De hongerige magen werden gevuld met een overheerlijke BBQ en het feest werd afgesloten met een dessertbuffet.

_______________________________________________________________________________________________

 
Toen Lien Van Ryckeghem in 2008 2de eredame werd in Miss Coast Belgium, had Elize Daene ook de smaak te pakken. Ze schreef zich in en was meteen door de preselecties. Op zaterdag 2 april, in zaal Yselande te Nieuwpoort, was de halve finale. Elize werd uit 38 kandidaten verkozen en behoorde tot de 20 finalisten. Op 10 september 2011 was de finale in de kursaal van Oostende. Daar heeft ze tal van prijzen gewonnen! Wij waren erbij als haar trouwe supporters !