Fluo-Flits-Fuif  XL

Eindelijk een leuke fuif voor de “tweens” !

(komt van ‘between’, de leeftijd tussen kind en tiener).

Te groot om als kind behandeld te worden, maar te jong om een discotheek binnen te mogen.

Wij kregen al vaker de vraag, na onze zeer gesmaakte “fluo-flits-fuif”, of wij ook geen versie konden maken voor 12 plussers. Eentje waarbij ze écht kunnen genieten.


En ja hoor, wij hebben het uitgetest en of dat ze het leuk vinden?!!!

Resultaat: de “fluo-flits-fuif XL

Keigoeie muziek, verrassende lichteffecten (waaronder spectaculaire lasershow), vlot in elkaar gemixed, een brievenbus voor tussendoorberichtjes, toffe sfeer onder vrienden/vriendinnen, in een veilige omgeving en een megacoole zaalinrichting ... wat wil je nog meer?


Klutske komt 3 uur vooraf de zaal inrichten met fluorescerende popartschilderijen, fluo-attributen en nu ook speciale panelen met optische illusies. Overal worden blacklights voorzien. Stroboscopen, flowlights, rainbow, spiegelbol, discolichten, kleurenspots en lichtslangen krijgen een passende plaats.

De rookmachine wordt op temperatuur gebracht. Als extraatje brengt klutske dmx-gestuurde kleurenscanners en 3-kleurige lasers mee en een speciaal lichteffect midden in de zaal!


En dit zonder ook maar één spijker in de muur te slaan. Klutske brengt zelf alle nodige statieven en materiaal mee. Zodat jij als organisator mee kan genieten van het dansplezier van de tweens.

technische fiche:

11 - 15 jaar

3 uur, eventueel korter of langer

podium 4 x 7 m

pikdonkere zaal

klutske brengt  eigen licht en geluid, DJ en LJvoor foto’s van deze productie, klik hier

fotoalbums/fotoalbums.html
kids_5-12_jaar.html