© 2006 Bedrijfsnaam

 

Home.
KNBBW.
leden.
speciale schietingen.
Sectorkampioenschappen KNBBW.
jeugdafdeling.
nieuwsbrief.
forum.
gastenboek.
contact.
links.
webmaster.

Ontworpen door Serif

 

EUROPEES KAMPIOENSCHAP

 

Op 19 en 20 augustus vonden te Ploon Plage de Europese Kampioenschappen van 2012 plaats.

 

Op zaterdag ging de Belgische jeugd de strijd aan en met succes werd zowel de ploeg als individueel gejuigd. De ploeg behaalde met 55 punten 5 punten meer dan Frankrijk en 28 meer dan Nederland. Individueel werd Anthony Helsmoortel van Heist Duinengalm Europees Kampioen.

 

Zondag waren de seniors aan de beurt. Hier was het succes even groot. De ploeg schoot 78 punten, 8 meer dan de Nederlanders en 12 meer dan de Fransen. Ook individueel was België in de winning mood met Patrick Wauters van Lokeren die de Europese titel behaalde. Hij was de beste in de kamping met 3 Fransen, 10 Belgen en 1 Nederlander.

 

Lees hier het volledige verslag.

 

Belgisch Kampioenschap te  Staden (16 september).

 

10 ploegen mochten ook dit jaar kampen voor de titel van kampioen van België.

 

Al gauw bleek dat de favorieten ook hun rol gingen waarmaken. Als eerste ploeg schoot Asper 25 punten. Dit bleek niet neit genoeg te zijn voor de titel.  Middelkerke Parkschutters schoot 27 punten en Zedelgem werd de vervdiende winnaar met 31 punten. Op de tweede wip wip ging het individuele VLAS-kampioenschap door . Individueel kampioen bij de mannen werd Raf Leyssens van Koersel SS en bij de dames ging het goud naar Stefanie Verhoest van Ieper Willem Tell.

 

Lees hier het volledige verslag.

 

         25 ptn

 

Proficiat aan de overwinnaars8

Webmaster: The Modus

 

KNBBW-FRNAB