Alkuone

Vandaag is Kunstgroep Alkuone vzw een artistieke groep met meer dan 120 jongens en meisjes, medewerkers en bestuursleden. De jongens en meisjes van Alkuone volgen dans- en vlaggenles bij een dynamisch team van lesgevers en choreografen. De groep wordt ondersteund door een Raad van Bestuur en een Dagelijks Bestuur. Kunstgroep Alkuone brengt dans- en vlaggenspektakels op podia en pleinen in België en heel wat landen in Europa en de wereld. Alkuone heeft voor het 50-jarig bestaan de titel 'Koninklijke Kunstgroep Alkuone' gekregen van Koning Albert II van België. Bovendien werd stichter Oscar Van Malder in 2007 'Ereburger van de Stad Aalst'.

Next

MOMENTUM

ALKUONE kijkt naar de momenten van het leven Iedereen kent ze wel: de up’s en down’s, de goede en slechte dagen. Alkuone neemt je graag op sleeptouw door de momenten van het leven; van geboorte tot afscheid nemen. MOMENTUM is de titel van het nieuwe spektakel van de Aalsterse groep. In de dans-, percussie- en vlaggenchoreografieën zal iedereen zichzelf ongetwijfeld herkennen. Met beweging en expressie, met licht en geluid, met video en beelden verkennen de meer dan 120 meisjes en jongens van Alkuone hun eigen leven, maar ook dat van de andere generaties.

Volgende

Aanbod

Accumsan integer ultricies aliquam vel massa sapien phasellus

Feugiat accumsan lorem eu ac lorem amet ac arcu phasellus tortor enim mi mi nisi praesent adipiscing. Integer mi sed nascetur cep aliquet augue varius tempus lobortis porttitor lorem et accumsan consequat adipiscing lorem.

Volgende

Portfolio

Iaculis ac volutpat vis non enim gravida nisi faucibus posuere arcu consequat

Contacteer ons