Vaak gestelde vragen

Algemeen

Mag ik delen van uw site gebruiken?
De afbeeldingen zijn bijna allemaal van de NASA. Die zijn public domain en mogen vrij door iedereen gebruikt worden. Er zijn er echter een aantal andere waar een copyright op rust. U kunt best eens in mijn catalogus kijken voor u een foto kopiëert. Hier vindt u meestal een link naar de eigenaar van deze foto's.
De teksten komen allemaal van mij. Ik heb er niet echt een probleem mee als daar stukjes uit gebruikt worden, maar ik zou een bronvermelding ten zeerste op prijs stellen. Indien er ganse pagina's letterlijk overgenomen worden, zou ik daar wel van op de hoogte gesteld willen worden.
De lay-out van de site mag onder geen enkele voorwaarde gekopiëerd worden.

Wilt u geld verdienen met uw site?
Nee. Vandaar dat er nergens reclame staat op mijn site, en dat wil ik graag zo houden. Stuur dus ook geen mails met commerciële voorstellen e.d., want daar antwoord ik toch niet op. Tenzij u mij echt ergert.

Persoonlijk

Bent u sterrenkundige of iets dergelijks?
Neen. Ik ben student burgerlijk elektrotechnisch ingenieur aan de K.U. Leuven. Ik ben gewoon geïnteresseerd in sterrenkunde en vooral in ruimtevaart.

Informatie

Waar kan ik verdere informatie vinden over sonde X, hemellichaam Y, ...
Voor ruimtevaart is de site van NASA altijd aan te raden. Hier is meestal de recentste informatie beschikbaar, inclusief beeldmateriaal.
Voor sterrenkunde ligt het wat moeillijker, maar ook hier is de NASA vaak een goed vertrekpunt. Kijk bijvoorbeeld eens op de pagina's van de Hubble telescoop.
» home       » site kaart       » info       » contact
Laatst aangepast: 26.2.2005
Copyright © 2000-2005, Maarten Driesen