Welkom Het Bestuur Lid Worden Jaarkalender Ibis Info Contact

Site wandelclub WSV Ibis Puurs Welkom Klein-Brabant
WELKOM OP DE PAGINA VAN WANDELCLUB IBIS PUURS
WELKOM OP DE PAGINA VAN WANDELCLUB IBIS PUURS

Een nieuwe wandelclub in Klein-Brabant met de naam Ibis! Dit kon men in het jaar 1979 lezen in verschillende dag- en weekbladen. Met de sponsoring van Brouwerij Moortgat "DUVEL", was er zelfs sprake van een primeur op het wandelfront. Nog nooit was er een wandelclub gezien met de initialen van een sponsor op de uitrusting! Voor ons was dat Den DUVEL, de kans tot bestaan en overleven.

Wandelclub IBIS PUURS, een vereniging voor alle lagen van de bevolking, geeft de mensen de kans om op eigentijdse manier sport te beoefenen. Dit kan ongedwongen, doch vooral met de nadruk op het promoten van het familiaal wandelen. IBIS is een vereniging waar iedereen zich kan thuis voelen. Een aangepast jaarprogramma zorgt ervoor dat ieder aan zijn trekken komt, zowel de kleinsten als de ouderen.

Meer / Minder

Van bij het begin organiseren we onze jaarlijks "wandel-3-daagse", een wandelhappening die iedereen naar waarde is beginnen te schatten en dit zelfs tot ver buiten de grenzen van Klein-Brabant.
De cijfers van de laatste jaren liegen er niet om. Zo om en bij de 5000 wandelaars aan de start krijgen is niet niks! Daarenboven een optimale verzorging bieden en al het moois dat Klein-Brabant (= Puurs, Sint-Amands en Bornem) op wandel- en cultureel gebied te bieden heeft laten zien, is geen eenvoudige klus. We moeten ook de echte wandelfanaat nog tevreden houden!

Onze formule voor dit evenement was en is nog steeds: "het recreatief wandelen met daaraan verbonden het culturele en het amusement dat deel uitmaakt van het geheel van de organisatie". Het hoge aantal deelnemers en het jaarlijks inschrijven van buitenlandse deelnemers, geeft ons de overtuiging dat de formule waarvoor we zoveel jaren geleden gekozen hebben een uitnodiging is geworden voor vele ééndagswandelaars en fanaten.

Wandelclub IBIS kon niet alleen bestaan door de steun van zijn sponsor. IBIS vond tevens ook zijn kracht in het vertrouwen en de medewerking van zijn leden. Wij danken daarom al die mensen die op ene of andere manier hun steun en medewerking aan dit levendig clubgebeuren hebben verleend en dat nog steeds doen.

Copyright © 2017 Ibis Puurs vzw. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp website Kris Andries www.wsv-ibispuurs.be