Serendipity

 Kristel Bruynseels

 

 
 

Welkom bij Serendipity

 

 Home
 Kristel Bruynseels
 Filosofie en werking
 Interactionele vormgeving
 Healing the Lightbody
 Aanbod en agenda
 Boek
 Poëzie
Contact
Links

" De eis dat we steeds meer moeten doen, negeert de eenvoudige waarheid dat alleen door te zijn wie je bent, je je bestaan vervulling kunt geven." 

 

Kristel Bruynseels is hoofdtrainer van Serendipity en begeleidt je bij het vinden van diepe vervulling, levenvreugde en liefde voor al wat leeft in harmonie met wat je omgeeft.  

 

Wij verzorgen persoonlijke therapie bij bijna alle hulpvragen, behalve deze die psychiatrische hulp nodig hebben. Je bent welkom indien je last hebt van stress, faalangst, een laag zelfbeeld, wantrouwen, fobieën, verslaving, depressie, het verwerken van rouwprocessen, relatieproblemen, psychosomatische klachten, chronische klachten, posttraumatische stress-stoornissen, enzovoorts.

Wij geven ook regelmatig workshops die gericht zijn op zelfontwikkeling, het vinden van betekenis en vervulling en het ervaren van kracht.  

 

De Oude Grieken wisten het al, zij hadden een wijsheid die zei: "Het zijn niet de dingen die ons verontrusten, maar de manier waarom we met de dingen omgaan."

Hoe je in het leven staat, in verbinding met jezelf, met de anderen, eventueel met het Andere, heeft te maken met de manier waarop je gevormd bent en je bereidheid om die vorming aan te vullen. Een mens is een dynamisch wezen dat verlangt naar groei, naar een richting, naar een betrokkenheid met een grotere context.

Die richting vertrekt vanuit bewustwording. Bewust van wie je bent, welke invloeden een rol hebben gespeeld, hoe je in verbinding staat met je mentale, emotionele, fysieke en spirituele zelf. Waar je wisselwerkingen met anderen liggen. Hoe je verleden, heden en toekomst verweven zijn met elkaar.

Bewust van het sterke, liefdevolle centrum dat je zelf kunt zijn en van waaruit je opnieuw levensvreugde, liefde, kracht, wijsheid en plezier kunt ervaren. Elke dag. 

De eerste stap in een bewustwordingsproces is als een druppel die in het water valt en uitdeint in concentrische cirkels. Cirkels van inzicht, van ervaren, van dragen en doen. Wie eenmaal het pad van de zelfontwikkeling betreedt, creëert ruimte voor het loslaten van oude patronen en het toelaten van nieuwe impulsen, voor het in balans brengen van de omgang met de omgeving en voor het vinden van een diepe levenswijsheid. En van daaruit voor een sterke innerlijke kracht en een liefde voor al wat leven is.

Serendipity staat voor het afwikkelen van blokkades en het ontplooien van jezelf.

Een levenswijze die je uitnodigt de verticale paden van wat was en zal zijn en de horizontale paden van wat is af te tasten en op die manier meer uit jezelf en uit je leven te halen. Zij staat voor openéénieder die bewuster wil omgaan met hoe hij of zij in het bestaan hier en nu en in relaties staat.

Voor hen die hiermee aan de slag willen in hun privé- of beroepsleven.


Wij nodigen je uit te grasduinen in deze pagina's en meer te weten te komen over onze filosofie, ons aanbod en onze werkwijze.  

 

 

Home | Kristel Bruynseels | Filosofie en werking | Interactionele vormgeving

 Healing the Lightbody |Aanbod en agenda | Boek | Poëzie | Contact | Links

 Kristel Bruynseels • Tel 03/440.47.19 of  0478/64.45.42 •  Mail : Kristl@pandora.be