Startpagina

Wegbeschrijving
Contacteer ons
Ellie Van Vreckem
An Adriaens
Wat kan je verwachten?
Links

 


Algemeen

De reeds van 1990 bestaande praktijk van Ellie Van Vreckem, klinisch psychologe en psychotherapeute,werd in 2005 uitgebreid met een nieuwe samenwerking met An Adriaens, psychologe en diëtiste.

De praktijk heeft als doelgroep patiënten met depressies, angststoornissen, eet- en gewichtsstoornissen, rouwverwerking-, relatie-, seksuele problemen e.d.. Zowel adolescenten als ouders worden begeleid bij levens- en relatieproblemen en jongeren ( vanaf +/- 12j) bij studie-, angst- en/of gedragsproblemen.

Ellie Van Vreckem (°16-06-1949) was jarenlang werkzaam als psychotherapeute in het UZ Leuven Campus Kortenberg, is gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen en richt nu haar praktijk eveneens op een bredere doelgroep van mensen met psychologische en psychosomatische problemen. De samenwerking met huisartsen is voor haar belangrijk.

An Adriaens kwam als psychologe en diëtiste de praktijk versterken vanaf 2005. Zij specialiseerde zich in het werken met jongeren en gezinnen en in eetstoornissen ( o.a. begeleiding bij overgewicht). Zij werkt momenteel eveneens in het UZ Leuven Campus Kortenberg als psychotherapeute bij mensen met extreme stemmingsschommelingen en eetstoornissen.

Wij bieden ambulante individuele-, relatie- en gezinstherapie.

Meer informatie over zowel Ellie Van Vreckem als An Adriaens kan u via de link onder onze naam vinden. Wij stellen onze jarenlange ervaring ten dienste van onze patiënten.

 

Praktische informatie

Je kan zowel telefonisch als per e-mail een afspraak met ons maken. Meer informatie vind je via onderstaande link.
Contacteer ons


Waar vind je de praktijk?

De praktijk is gelegen in Everberg bij Kortenberg tussen Leuven en Brussel. Een routebeschrijving en plannetje vind je via onderstaande link.
Wegbeschrijving

Adres:
Vinkenlaan 43
B-3078 Everberg


Medewerkers

Ellie Van Vreckem

An Adriaens

 
© Copyright 2009 Psychotherapeutenpraktijk. All Rights Reserved. Design by Kristof Gijbels