Bespreking bouwplannen: uw wensen en ons advies, garantie voor succes.

Alles start met een grondige bespreking van uw bouwplannen. Bij voorkeur in aanwezigheid van uw architect. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan. Waar nodig geven wij ons professioneel advies. Op die manier is een goede afloop van uw project gegarandeerd. Bij veel bouwwerken is een stedenbouwkundige vergunning wettelijk verplicht.

Onze offerte: resultaat van uw en ons engagement.

Op basis van onze bespreking en de genomen beslissingen kunnen we een voorstel op maat voor uw project opmaken. Het aantal werkuren waarvoor u op ons beroep wil doen en de gebruikte materialen bepalen uiteindelijk de prijs. Voor kleine werken rekenen we de werkuren steeds in regie aan. Deze manier van werken is voor beide partijen volgens ons de eenvoudigste en de meest correcte waardebepaling.

Gedetailleerd uitvoeringsplan: basis voor een strikte planning.

Indien u akkoord gaat met onze offerte, komen wij bij u langs om uw planning te bespreken. Het stappenplan wordt samen met u nauwkeurig overlopen en besproken. Onze onderneming investeert continu in professioneel materiaal en uitrusting om alle werken snel en efficiënt te kunnen uitvoeren. We beschikken o.a. over een torenkraan, een graafmachine, een tractor, een verreiker en een vrachtwagen met laadkraan en kipbak. Mede door onze goede uitrusting en jarenlange ervaring zijn we in staat om de afgesproken termijn te halen. 

Levering materiaal: kwaliteit is op termijn altijd beterkoop.

Zoals uitgelegd in de eerste bespreking adviseren we het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit. Een voorwaarde om uiteindelijk een professioneel resultaat te bekomen. Alle materialen kunnen naar wens gekozen worden uit een ruim aanbod bij onze partners. We werken regelmatig samen met dezelfde partners om de beste prijs/kwaliteitsverhouding te kunnen aanbieden. 

Werfleiding en uitgebreid advies, onze sleutelbegrippen.

Met meer dan 20 jaar werkervaring staat Kurt als zelfwerkende patroon garant voor perfectie en kwaliteit. Met veel oog voor detail mag u rekenen op een snelle en zeer verzorgde uitvoering. Indien u tijdens de uitvoering van de werken extra wensen heeft die niet in de offerte voorzien werden dan moeten wij wel een correctie bespreken om de extra uren en materialen tegen een vast uurtarief bovenop het in de offerte genoemde bedrag te verrekenen.

Vakkundige uitvoering en controle, de sleutels voor foutloos vakwerk.

Bij elke tussenstap controleren we meteen of de kwaliteit van de werkzaamheden aan de strengste normen voldoet. In sommige gevallen is er immers geen weg terug. Maar op die manier kunnen we later in het bouwproces nare gevolgen vermijden. En verloopt alles vlekkeloos om een perfect eindresultaat te bekomen waar we trots op kunnen zijn. Op die manier kunnen we een woning opleveren waar u nog vele jaren lang van kunt genieten.

Gezamenlijke oplevering, een geruststelling voor alle partijen.

Voor we overgaan tot de eindoplevering van het project wordt uw woning een laatste keer grondig geëvalueerd. Bij voorkeur en indien van toepassing in aanwezigheid van uw architect. Pas als beide partijen volledige overeenstemming bereiken kunnen we overgaan tot de laatste stap: u kan uw nieuwe woning in gebruik nemen. Na de definitieve aanvaarding van het gebouw biedt de 10-jarige gedeelde aansprakelijkheid van aannemer en architect nog extra zekerheid bij constructieve verborgen gebreken.