Klasse appartement
op de verkeersvrije zeedijk van
WESTENDE – Middelkerke

INRICHTING
LIGGING
DATA & TARIEVEN
CONTACT & RESERVATIE

Het appartement is een ideaal vakantieverblijf voor maximum 4 personen. 
Huisdieren kunnen wij in de periode van 15 juni t/m 15 september helaas niet toelaten.  In de andere perioden zijn ze welkom na voorafgaande toelating.

Niettegenstaande dat het appartement gelegen is in een iets ouder gebouw, biedt het alle moderne comfort.  Het werd vanaf 2005 stelselmatig grondig vernieuwd,  smaakvol modern en praktisch ingericht.  De totale facelift werd in januari 2011 voltooid.
Bovendien is de inrichting volledig conform aan de voorschriften van het Vlaamse Logiesdecreet, dat op 1 januari 2010 van kracht werd.  Het werd ook reglementair aangemeld.

leefruimte
leefruimte links
leefruimte rechts

De living met frontaal zeezicht oogt luchtig.  Je treft er een lederen 2.5 zit aan, een losse zetel en een poef.  TV-kijken gebeurt op een LED-flat screen.  Tevens is een DVD-speler aanwezig.
In het grote buffet is alles te vinden waarmee je een mooie sfeervolle tafel kan dekken, inclusief wijnkoelers, Italiaanse koffiezetter en bijhorende tasjes, enz.  Praktisch en mooi geassorteerd.
Er is ruime algemene verlichting, sfeerverlichting en een leeslamp.

Koken gebeurt in de open keukenhoek.  De inbouwkeuken is praktisch en compleet uitgerust met o.a. een vaatwasser, vitrokeramische kookplaat, koelkast met ***vriesvak, combi-microgolfoven (geen bakoven!), elektrisch koffiezetapparaat, staafmixer, vuilbakjes voor afvalscheiding, …    Het aanrecht is extra goed verlicht en er zijn voldoende stopcontacten.

De badkamer is prachtig ingericht naar Italiaans design.  Ze omvat o.a. een grote inloopdouche, een wastafel  met  verlichte spiegelkast, hangWC, hoge radiator/handdoekhouder, ruime bergkast, 

eetruimte
keuken
badkamer

De grote slaapkamer achteraan, met groot raam en toegang tot het zonneterras, is voorzien van een tweepersoonsbed, ruime kleerkasten, bijkomende hangkastjes, leeslampen, ...
De intieme tweede kamer is voorzien van een stapelbed voor twee personen.
Alle bedden zijn voorzien van lattenbodems, degelijke matrassen, hoofdkussens, zomer- en winterdekbedden.

slaapkamer1
slaapkamer 2

Heeft U gasten?  Geen nood!  Er zijn voldoende stoelen (6), borden, glazen en bestek aanwezig om ze aan tafel uit te nodigen.  

Uiteraard is alle nodige huisraad aanwezig, evenals poetsgerief.
De volledige inventaris bezorgen wij u graag op eenvoudig verzoek.

Behalve de centrale verwarming worden alle verbruiken forfaitair verrekend: bij uw boeking weet u op de cent na hoeveel uw verblijf u zal kosten.  Geen onaangename verrassingen achteraf.
Bovendien hebben wij automatisch onze huurders ingedekt tegen brandschade, dit via een clausule “afstand van verhaal” op onze brandpolis.  Ook hier: geen poespas, geen meerkosten, …