Kwb ???
kwb is ...

een sociale beweging voor mannen, vrouwen en gezinnen.

wat biedt kwb ...
 • Lekker gevoel

  Goed in je vel zitten, begint in je eigen straat. Met voornamen leren kennen. Met meedoen en ervaren dat er naast zuur ook zoet is. Kwb geeft je een lekker gevoel.

 • Voordelen

  Lid zijn van kwb heeft zo zijn voordelen. Je leert je buurt kennen. We zijn een grote gezinsbeweging en kunnen een boel praktische ledenvoordelen aanbieden. Neem een kijkje op www.kwb.be voor een overzicht.

 • Activiteiten

  Kwb draait op de creativiteit van vrijwilligers: grote talenten, knappe organisatoren. Ontspanning, vorming, cultuur, sport, ... Voor ieder wat wils. Wat 'kwb Wielsbeke' biedt aan activiteiten ontdek je op pagina Activiteiten van deze site.


jij hoort erbij
 • Kom de sfeer eens opsnuiven

  Wil je eens een activiteit meemaken die jou interesseert. Dat kan. Bezorg je naam en adres, bijvoorbeeld per e-mail, en wij bezorgen je het ledenmaandblad RAAK en de uitnodigingen van de activiteiten. Kom erop af, maak en smaak mee de kwb.

 • Wil je er meteen invliegen?

  Voor slechts 23 euro per jaar kan je met je hele gezin aansluiten. Geef een seintje aan een medewerker van de kwb van Wielsbeke (contactgegevens zijn te vinden op deze site op pagina 'Bestuur'). Wij maken dan een afspraak met jou.

Kwb Wielsbeke en andere ...

Kwb-Wielsbeke is één van honderden plaatselijke afdelingen van de nationale kwb. Meer gegevens over onze werking vind je op deze site. Je kan ook meer vernemen over kwb en over wat er aan activiteiten wordt georganiseerd door een kijkje te nemen op:

Meer info over onze vereniging

Wens je meer inlichtingen over de kwb, de werking, de acties of de activiteiten, bel of mail ons .

Wens je liever een bezoek van ons of wens je uitgenodigd te worden tot een activiteit? Vraag het vrijblijvend aan een bestuurslid. De contactgegevens vind je op de pagina 'Bestuur'

kwb-weetjes
Vaderdagviering
op zondag 14 juni 2015
in zaal Mozaïek te Sint-Baafs-Vijve vanaf 11 uur
kwb Wielsbeke trakteert alle vaders
op een aperitiefje en een lekker middagmaal

Meer gegevens zijn te vinden op pagina Actueel of open de folder.

Heb je het gezien?
Het vernieuwd maandblad RAAK

Hij is groter, dikker en beter.

Het ledenblad van kwb, Raak, kreeg een face-lift. Het is dikker, groter én nog beter. Wijzer, het bestuursblad van kwb, is ook geintegreerd in Raak. Het leden- en bestuursblad RAAK bevat meer artikels met actuele onderwerpen, toelichtingen bij activiteiten en acties uit het jaarprogramma, meer publicaties over ledenvoordelen met de kwb-lidkaart, enzomeer.

Neem de RAAK eens door en ontdek hoe vernieuwend die is of verneem er meer over op de nationale site van kwb.

Heb je al je voordelenboekje 2015 ingezien?
Inderdaad, je nieuwe lidkaart is geld waard

Je kunt nu nog meer genieten van voordelen: 1) bij meer handelszaken; 2) met grotere kortingen; 3) zeer gevarieerd aanbod.

Nog niet ontvangen of verloren? Je kan het ook bekijken op de nationale site van kwb.

Neem ook een kijkje in RAAK, het maandelijks ledenblad.