Ardennen - Omgeving Bouillon
Vakantiehuis La Ferme Oubliée

Deze voormalige hoeve, opgetrokken uit natuursteen van de streek, werd gedurende heel wat jaren aan haar lot overgelaten. Enige tijd terug werd ze volledig opgeknapt en verbouwd tot een sfeervolle vakantiewoning die beantwoordt aan alle moderne eisen. Het ruime huis bevindt zich in de rustige dorpskern van Fays-Les-Veneurs, een bosrijk dorpje met uitgestrekte weilanden en heerlijk golvende heuvels, gelegen in de vallei van de Semois.

Het comfortabele huis is ingericht voor 11 tot 12 volwassenen en 2 baby's. Het wordt centraal verwarmd en omvat een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken, vijf slaapkamers met verduisterende overgordijnen (een slaapkamer met douche en wastafel bevindt zich op het gelijkvloers), een douchekamer en een badkamer met een dubbele infrarood sauna met lichttherapie. De zuidgerichte tuin met terras is volledig ommuurd, wat garant staat voor ultieme privacy. Draadloos internet is aanwezig. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fays-Les-Veneurs is een deelgemeente van Paliseul, alom bekend voor zijn prachtige wandel- en mountainbikeroutes waarvan er verschillende vlakbij het huis vertrekken. Het is een ideale bestemming voor een gastronomische halte of een rustig verblijf in een ongerepte natuur. De nabijgelegen rivieren, Semois en Lesse, bieden mogelijkheid tot zwemmen, vissen, kanoŽn en kajakken. Vanuit Fays-Les-Veneurs bezoek je de oude leisteenmijn van Bertrix, het Graf van de Reus met de meanderende Semois, de historische stad Bouillon, het boekendorp Redu, het Euro Space Center te Transinne en Rochehaut dat een uniek uitzicht biedt op Frahan, een van de mooiste sites van de Ardennen.

Een klein huisdier wordt enkel na overleg toegestaan.