Ardennen - Omgeving Bouillon
Vakantiehuis La Ferme Oubliée

Deze voormalige boerderij, opgetrokken uit natuursteen van de streek, werd gedurende geruime tijd aan haar lot overgelaten. Enkele jaren terug werd ze volledig verbouwd en omgetoverd tot een sfeervol vakantiehuis, dat voldoet aan alle moderne eisen. Het ruime huis bevindt zich in de vredige dorpskern van Fays-Les-Veneurs, een bosrijk dorpje gelegen in het hart van het Ardense would, met heerlijk golvende heuvels en uitgestrekte weilanden.

Het comfortabele huis is ingericht voor 11 tot 12 volwassenen en 2 baby's. Het wordt centraal verwarmd en omvat een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken, vijf slaapkamers met verduisterende overgordijnen (een slaapkamer met douche en wastafel bevindt zich op de begane grond), een douchekamer en een badkamer met en een dubbele infrarood sauna met lichttherapie. De zuidgerichte tuin met terras is volledig ommuurd, wat garant staat voor ultieme privacy. Draadloos internet is aanwezig. Er is private parkeergelegenheid.

Fays-Les-Veneurs behoort tot Paliseul, alom bekend voor zijn prachtige wandel- en mountainbikeroutes, waarvan er verschillende vlakbij het huis vertrekken. Het is een ideale bestemming voor een gastronomische halte of een rustig verblijf in een ongerepte natuur. De nabijgelegen rivieren, Semois en Lesse, bieden mogelijkheid tot zwemmen, vissen, kanoŽn en kajakken. Vanuit Fays-Les-Veneurs bezoek je de leisteengroeve van Bertrix, het Graf van de Reus te Botassart, de historische stad Bouillon, het boekendorp Redu, Rochehaut, het geklasseerde dorpje Frahan en het Euro Space Center te Transinne.

Een klein huisdier wordt enkel na overleg toegestaan.