Ardennen - Omgeving Bouillon
Vakantiehuis La Ferme Oubliée

Deze voormalige hoeve werd gedurende geruime tijd aan haar lot overgelaten. Enkele jaren geleden werd ze volledig verbouwd en omgetoverd tot een sfeervol vakantiehuis, dat voldoet aan alle moderne eisen. De woning bevindt zich in de vredige dorpskern van het landelijke Fays-Les-Veneurs, een bosrijk dorpje met heerlijk golvende heuvels, grenzeloze bossen en uitgestrekte weilanden, in het hart van de echte Ardennen, niet ver van de Franse grens.

Het ruime huis biedt alle comfort aan 11 tot 12 volwassenen en 2 baby's. Het wordt centraal verwarmd en omvat een woonkamer, een volledig ingerichte keuken, vijf slaapkamers en twee badkamers. Bovendien is de slaapkamer, die zich op de benedenverdieping bevindt, uitgerust met een douche en een wastafel. Er is een dubbele infraroodsauna met lichttherapie. De zuidgerichte tuin met terras is volledig ommuurd, wat garant staat voor ultieme privacy. Draadloos internet is aanwezig. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fays-Les-Veneurs behoort tot Paliseul, alom bekend voor zijn prachtige wandel- en mountainbikeroutes, waarvan er verschillende vlakbij het huis vertrekken. De nabijgelegen rivieren, Lesse en Semois, bieden mogelijkheid tot zwemmen, kanoŽn, kajakken en vissen. Fays-Les-Veneurs ligt op een boogscheut van de historische stad Bouillon en de bekende dorpjes Botassart, het boekendorp Redu, Rochehaut, het geklasseerde dorpje Frahan en van het Euro Space Center te Transinne. Paliseul is eveneens een ideale bestemming voor een gastronomische halte.

Een klein huisdier wordt enkel na overleg toegestaan.