Ardennen - Omgeving Bouillon
Vakantiehuis La Ferme Oubliée


Gastenboek

Ziehier de mening van onze klanten:


We hadden een heel aangenaam verblijf, met prachtig weer.  Nog nooit in een vakantiehuis verbleven waar alles zo in orde was en alle keukengerei zo uitgebreid aanwezig was. Hopelijk tot een volgend verblijf! (M. Demoor, Zulte)

We hebben een zeer aangenaam lang weekend gehad. Ruim huis, voldoende privacy, we waren met drie gezinnen. De afgesloten tuin was ook een pluspunt, vooral voor de kleinste. (N. Van Steenlandt, Assenede)


We hadden met ons gezin een heel aangenaam weekend samen. "La Ferme Oubliée" speelde natuurlijk een belangrijke rol. Het was een "super" verblijf. Ieder gezin een badkamer, alle modern comfort, een overvloed aan glazen, borden, tassen, spelen, dvd's....We hebben het nog wel anders meegemaakt. Dus enkel superlatieven, waarvoor onze dank.Ook de ligging is zeer interessant. We bezochten het kasteel van Bouillon, Eurospace, de leisteengroeve in Bertrix, en genoten van een grote wandeling in Fays. We maken zeker reclame bij de familie en vrienden. (M. Nottebaert, Zwevegem)


Het was een heel tof weekend en een schitterende locatie. We komen vast en zeker nog eens terug. Was dik in orde (R. De Pourcq, Boekhoute).


De waarborg is goed ontvangen. Echt een heel mooi, heel proper en comfortabel huis, we hebben ons super geamuseerd. Ook vriendelijke ontvangst ter plaatse. Heel hard bedankt. (T. Vernelen, Mol).


We hebben een fantastisch weekend gehad! Het huis was méér dan in orde, het heeft al onze verwachtingen overtroffen!  We komen zeker nog terug en zullen dit zeker aanraden bij kennissen en familie. (J. Lootens, Oostende)

Het was een zeer aangenaam verblijf, het huis was zeer dik in orde en alles was aanwezig! (L. De Stoop - Wortegem-Petegem)


Dank voor het terugstorten van de waarborg. Alles is goed verlopen, we hadden het naar ons zin. Nu waren er nog een heel deel kleine kinderen mee. Als ze wat groter zijn, zijn we wat mobieler. Nu moesten er nog regelmatig dutjes gedaan worden. Maar het huis was zeker groot genoeg, met alle voorzieningen... alles dik oké!!Het weer was FANTASTISCH!! En in het tuintje hadden we van 's morgens al zon, dat is genieten! Bedankt voor alles. (S. Vandenbroeck, Schiplaken)

Wij hebben allen genoten in het huisje; hartelijk dank. Wij zijn niet veel in het huisje geweest, veel gaan bezichtigen en wandelen. Dat was de bedoeling. Het huisje was perfect en rustig gelegen, precies zoals wij wilden - zalig om 's avonds thuis te komen. (Rudi Pennick, Meulebeke)


We hebben een heel fijn familieweekend doorgebracht in la ferme ! Het verblijf is heel netjes en de keuken is goed voorzien om voor meerdere personen te koken. De massagedouches zijn een pluspunt en de infraroodsauna deed deugd ! We hebben dan ook echt genoten van dit vakantieverblijf én de omgeving. Een absolute aanrader ! (Familie De Koninck-Delbaere-De Clippel, Nederokkerzeel)


Het is een zeer goed en proper huis. We hebben het heel goed gehad en als er mensen zijn die met een tiental personen een huisje zoeken zal ik het uwe zeker aanraden. (T. De Raes, Lier)


Jullie verhuren een gezellige en zeer comfortabele woning. Al het nodige is aanwezig om de vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben het met onze groep heel leuk gehad. Ook de faciliteiten in de tuin, bbq, stopcontacten om eventuele gourmetstellen of raclette te bedienen zijn een leuke extra. De avonden werden ook al wat kouder maar daar hebben we binnen in de woning niets van ondervonden, het was er altijd gezellig warm. Ook onze fietsers konden na hun ritje de fietsen weer proper maken in de tuin, waar ze dan ook veilig konden blijven staan om de volgende dag weer hun diensten te bewijzen. Deze woning kan ik zeker aan iedereen aanbevelen. Nog heel veel geluk met het verhuren van jullie woning, wij gaan het alvast doorvertellen. (M. Coeck, Boom).


We hebben genoten van het mooie weer, de streek en de compagnie.Het huisje had alles wat we wensten. (L. Lampaert, Geluwe)


Wij hebben van een heerlijk weekend kunnen genieten en ben er van overtuigd dat we binnen enkele jaren zeker nogmaals bij u zullen aankloppen. Dank ook voor de vlotte afhandeling en de schitterende service. (L. Bataillie, Roeselare)


Bedankt voor het uitstekende verblijf in uw vakantiehuis. We hebben zeer genoten van het huis en van de rust.  Zeer zeker zullen we uw verblijf aanraden bij vrienden en familie.  (J. Schuermans, Hamont-Achel).


Dankuwel voor een heerlijk verblijf in uw vakantiewoning.  Zeer mooie omgeving : we hebben - genietend van de zon - Bouillon, Redu en Daverdisse aangedaan.  Het was genieten met de kinderen en kleinkinderen in uw gezellig en zeer goed ingericht vakantiehuis.  We zullen het onze vrienden aanbevelen. (G. Van Meerbeeck, Herent).

We hebben heel erg genoten van onze vakantie...de vele uitstapmogelijkheden, wandelingen, het mooie weer en het leuke verblijf. (H. Weyns, Oordegem)


Wij hebben een uitstekend weekend gehad, mede dankzij de volledige en comfortabele woning die u ons verhuurde. Wij waren zo vrij uw vakantiewoning reeds aan anderen aan te bevelen ! (P. boen, Wijgmaal)


Het was een zalig verblijf en de woning voldeed aan alle verwachtingen. We hebben mooie wandelingen en fietstochten gemaakt in de directe en nabije omgeving. We zullen de woning zeker aanbevelen als iemand er ons naar vraagt. (H. Callens, Wechelderzande)


Het was super! Alles was prachtig, het huis en de inrichting, de streek en het weer!!! We hebben al veel reclame gemaakt voor jullie. Bedankt voor de leuke vakantie. (N. Van Antenhove, Ternat.)


Bedankt. Het was een fijn weekend. Goed verzorgde woning, goed werkende verwarming, zeker met dit koud weer. (B. Fonteyn, Zutendaal)