HOME NIEUWS 'T MUURKE LIJSTJEDus jij gaat mee naar Lago Di Como?

Het Comomeer is een prachtig meer in het noorden van Italië. Je verblijft er in een gezellige jeugdherberg met zicht op het meer.
Vanuit die jeugdherberg stap je bijna meteen het meer in. Zalig toch?

Wat staat er op het menu?

Je gaat naar de hippe stad Milaan waar je binnenspringt in de Duomo en de gekende galerijen. Je brengt ook een bezoek aan het pittoreske Como en chillen doe je in het openluchtzwembad of aan het meer zelf! Je verkent de prachtige groene omgeving rond het meer en leeft je uit tijdens een potje minigolf.

Ook een bezoek aan de prachtige watervallen van Domaso staat op het programma.

And last but definitely not least ga je op zwier met de zalige flying fox! Je vliegt over de prachtige Toscaanse natuur. Een unieke ervaring, dat is zeker! Doe je dit liever niet alleen? Geen nood: je kan de vlucht ook per twee doen!

Bereid je voor op een hele week genieten!

Zeg, waar slapen wij eigenlijk?

Wij verblijven in het Youth Hostel La Primula. Dit jeugdcentrum heeft uitzichten waar je even bij stil zal staan.
Het staat bekend als één van de beste jeugdcentra in Europa voor zijn ideale locatie nabij het Comomeer. Dit in combinatie met een vriendelijke atmosfeer en een excellente keuken.
Het jeugdhuis wordt tegenwoordig onderhouden door een groep oud-gasten van het huis. Er is een strand dichtbij en het bevindt zich op wandelafstand van het stadje Menaggio.

Vertrek? Wa is da?

We vertrekken vanuit Gent

Je wordt verwacht om 20u15
De bus zal vertrekken om 20u45

Om het de busrit gemakkelijker te maken voor jezelf is het aangeraden om één stuk bagage mee te pakken en geen extra losse zakken en/of tassen. Er kan ook één stuk handbagage mee op de bus met daar in onder andere je avondeten.

Lago sfeerbeelden