Welkom op de officiŰle website van de Landelijke Gilde Oeselgem
(arrondissement Tielt, West-Vlaanderen)Met diepe droefheid melden wij u het plotse overlijden van onze ere-voorzitter Jean Marie Malfait.
Jean Marie was 25 jaar lang voorzitter van de landelijke Gilde Oeselgem. In 2018 diende hij door gezondheidsredenen ons bestuur te verlaten. Hij bleef echter ook achter de schermen een grote steun. Onder zijn voorzitterschap groeide de LG Oeselgem uit tot een heel actieve vereniging met ongeveer 200 aangesloten families.
De uitvaartplechtigheid zal plaatsvinden in intieme kring omwille van het coronavirus.
Op een later moment zal in de Sint Martinuskerk te Oeselgem een plechtigheid plaatsvinden zodat wij op gepaste wijze afscheid kunnen nemen van Jean Marie.
Onze gedachten gaan uit naar Marie Madeleine en gans de familie op wie hij zo trots was.
We wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
Inhoudstabel:
De landelijke gilde uit Oeselgem is een zeer actieve vereniging die voor alle ge´nteresseerden open staat. Ontstaan uit een agrarisch christelijk ge´nspireerde organisatie, heeft de afdeling in Oeselgem zich de laatste jaren sterk geprofileerd als een grote vrijetijdsorganisatie die niet veel uitstaans meer heeft met het landbouwgebeuren. Het zeer lage aantal land- en tuinbouwers in Oeselgem is hier de oorzaak van.
Zowel actieve landbouwers, zelfstandigen, bedienden, arbeiders, jonge gezinnen als gepensioneerden zijn goed vertegenwoordigd. De activiteiten bieden een brede waaier aan mogelijkheden, iedereen vindt er zeker meerdere waaraan hij/zij kan deelnemen al dan niet met het hele gezin.

Neem maar een kijkje op de links hiernaast, en tot op ÚÚn van onze activiteiten!

(laatste update 21-4-2020)
- activiteitenkalender
- bestuurslijst
- landelijke gilde nationaal
- fotoboek
- contact
- hoe lid worden
- kaart Oeselgem