Welkom op de officiële website van de Landelijke Gilde Oeselgem
(arrondissement Tielt, West-Vlaanderen)



Breughelbuffet à volonté met oa. warme beenhesp en gefrituurde patatjes, veel kaas- en charcuterievariëteiten, groenten,... Aperitief en dessertje inbegrepen.
Tegen 20.30u wordt het buffet opgeruimd, om 21u start de comedyavond. Thomas en Jens treden elk ±45' op, met een pauze ertussen.
Einde voorzien tegen 23u.
Leden van de Landelijke Gilden betalen resp. 10 of 20 euro, niet-leden 15 of 25 euro. Geen andere kortingen van toepassing.


TICKETS: mail naar LG-OESELGEM@TELENET.BE


Inhoudstabel:
De landelijke gilde uit Oeselgem is een zeer actieve vereniging die voor alle geïnteresseerden open staat. Ontstaan uit een agrarisch christelijk geïnspireerde organisatie, heeft de afdeling in Oeselgem zich de laatste jaren sterk geprofileerd als een grote vrijetijdsorganisatie die niet veel uitstaans meer heeft met het landbouwgebeuren. Het zeer lage aantal land- en tuinbouwers in Oeselgem is hier de oorzaak van.
Zowel actieve landbouwers, zelfstandigen, bedienden, arbeiders, jonge gezinnen als gepensioneerden zijn goed vertegenwoordigd. De activiteiten bieden een brede waaier aan mogelijkheden, iedereen vindt er zeker meerdere waaraan hij/zij kan deelnemen al dan niet met het hele gezin.

Neem maar een kijkje op de links hiernaast, en tot op één van onze activiteiten!

(laatste update 24-1-2020)
- activiteitenkalender
- bestuurslijst
- landelijke gilde nationaal
- fotoboek
- contact
- hoe lid worden
- kaart Oeselgem