header blaadjes

Laurier

Mijn overoveroverovergrootvader was de persoonlijke assistant van niemand minder dan Julius Caesar. Hij koos iedere dag zijn kleren uit, poetste zijn alom gekende duimen op en schotelde hem enkel de beste Romeinse druiven voor.
Het favoriete accessoire van Julius was een gouden laurierkrans, zorgvuldig uitgekozen door mijn overoveroverovergrootvader. Julius Caesar was hier zo trots op dat hij hem steevast aansprak met meneer Laurier, wat een diepe indruk op hem naliet. Hij besloot om deze naam te laten vereeuwigen als zijn achternaam. veni, vidi, vici

cirkel
path

Druiven eten

zelfs rozijnen

Mijn overoveroverovergrootvader heeft samen met Julius Caesar talloze kilo's druiven verorberd. Tegenwoordig zijn we nog steeds verslaafd aan de verschillende soorten druiven. Witte, blauwe, paarse, groene, pitloze, .. Zelfs rozijnen staan dagelijks op het menu.

Modieus

materiaalkeuze

Lauriers zijn zeer goed in het matchen van stoffen. Ze weten perfect welke kleuren goed bij elkaar passen en wat voor soort materiaal ze moeten gebruiken. Ook het geven van stijladvies is zeker voor mijn familie weggelegd.

path2

Duim opsteken

naar boven of beneden

Zoals elke persoonlijke assistant bracht mijn overoveroverovergrootvader veel tijd met Julius Caesar door en hij vergezelde hem zelfs naar de gladiatorengevechten. Julius had de gewoonte om na het gevecht zijn duim op te steken als de gladiator mocht blijven leven en andersom als zijn lot in de leeuwenkooi lag. Deze gewoonte heeft mijn overoveroverovergrootvader doorgegeven van generatie op generatie.

bolletjes