Milieu
   ACTIE logo bij onze milieuinspanningen

Wij doen grote inspanningen om milieuvriendelijk te kweken zonder daarbij het economische aspect uit het oog te verliezen. Wat we zeker niet uit het oog verliezen is de positieve evolutie van de bedrijfsinfrastructuur.

Het containerveld zorgt voor enorme arbeidsbesparing en verschaft ons ook de mogelijkheid om bij slecht weer buiten te werken om eventuele bestellingen klaar te zetten.

Door het systeem van aanleg, met smalle en brede goten kunnen we alle water (zowel regenwater als gietwater) recycleren.
Alles komt terecht in het grote opvangbassin, ook pogen wij door middel van drijvende gele lis in de centrale goot en op de put het water op natuurlijke wijze te zuiveren


Ons bedrijf neemt deel aan het milieuprojekt voor de sierteelt, het VMS.
Naast onze dagelijkse zorg voor de kwaliteit nemen wij ook maatregelen om het milieu te beschermen. Via een registratie en onafhankelijke controle verbinden wij er ons toe om de hoeveelheid bedrijfsafval te beperken en te sorteren. Vierwekelijks dienen wij ons verbruik van energie, meststoffen en bestrijdingsmiddelen door te sturen.

Na afloop ontvangen wij dan een internationaal erkend MPS-label waarmee wij onze planten kunnen onderscheiden tussen anderen die het soms niet zo nauw nemen met het milieu.

 
 
   
 
   

Sierplantenkwekerij
Geert en Ingrid Devriese-Luyssen
Schewegestraat 6
8750 Wingene - België


Tel 00 32 (0)51/655430

Email:
Website: http://www.laurusinfo.com /
http://www.sierplant.be

 

 

 
 
© Copyright 1997-2007 Sierplantenkwekerij Devriese-Luyssen. All rights reserved.