Advocatenkantoor
VEYS - TUBBAX & C° bv-bvba*
RPR (BTW) 0545.916.790*

Advocaten
Geaccrediteerd bemiddelaar adr*1
Geaccrediteerd bemiddelaar familiezaken*2
Master in Business Law*3

Bernard VEYS*1
Eveline TUBBAX*2
Advocaten Balie Antwerpen

Johan THIBAUT
Advocaat Balie Antwerpen
     RPR (BTW) 0823.628.978

in samenwerking met
Lena DE GROOTE*3
Advocaat Balie Hasselt
     RPR (BTW) 0812.608.392


Het kantoor bestaat uit een team van advocaten waarvan de vennoten op een praktijkervaring kunnen bogen vanaf 1982, resp.1984. De vennoten begonnen en eindigden hun volledige stage bij het advocatenkantoor Jaak DEPREZ te Antwerpen.

Mr. Johan Thibaut, eveneens advocaat met jarenlange ervaring, voornamelijk op het gebied van handels- en verbintenissenrecht, is vaste kantoormedewerker. Ook hij genoot zijn opleiding bij één en hetzelfde advocatenkantoor dat twee stafhouders voortbracht en waar hij 15 jaar medewerker was.

Sinds het najaar 2014 is er vaste samenwerking met mr. Lena De Groote, advocaat aan de balie van Hasselt, die reeds jaren de vervangingen in haar arrondissement verzorgt. Ook zij begon en eindigde haar stage bij één en hetzelfde advocatenkantoor.

Een dossier scherp doorgronden en de kern van het probleem analyseren en oplossen zijn één van de belangrijkste troeven van het kantoor. Het bijkomend masterdiploma in business law (mr. Lena De Groote) betekent een toegevoegde waarde bij het behandelen van dossiers.

De opleidingen alternatieve geschillenbeslechting anders dan familiale aangelegenheden (ADR) (mr. Bernard Veys 1996 accreditatie door de Orde van Advocaten Antwerpen, afd. Antwerpen) en familiebemiddeling (mr. Eveline Tubbax 1994 accreditatie door de Orde van Advocaten Antwerpen, afd. Antwerpen), die de vennoten genoten, vormen een positieve bijdrage bij de preventieve en curatieve behandeling der dossiers.

Het kantoor streeft een maximale transparantie en kostenbesparing na. Kosten en honoraria van een expert (persoonlijk of gerechtelijk), de gerechtsdeurwaarder, de cassatieadvocaat… worden rechtstreeks geregeld tussen de cliënt en die beroepsuitoefenaar.

>  Algemene voorwaarden

>  Informatieverplichting