Le
C
h
a
s
s
e
u
r
rue Des Gentianes 13
6940 Barvaux S/o
(nabij Durbuy)
 Vakantiewoning Le Chasseur
                  Home      |       Foto's      |       De streek      |       Reservatie               


Radhadesh: Château de Petite Somme   Route: 10km
In het hartje van de Belgische Ardennen, vlakbij Durbuy, ligt het sprookjesachtige kasteel van Petite Somme. Het kasteel heeft een lange geschiedenis en biedt nu onderdak aan Radhadesh: een spirituele leefgemeenschap. De nieuwe bewoners hebben het kasteel grondig gerestaureerd en omgetoverd tot een ware spirituele oase. Het kasteel is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de Ardennen en is elke dag open voor bezoekers.

Château de Petite Somme ** Petite Somme 5 ** 6940 Septon – Durbuy
Het Land van Ny
Elk jaar presenteert 'Het Land van Ny' een hels spektakel met ridders, dansers en toernooien. Het spektakel speelt zich af in een uniek decor, met overdekte tribunes.

The Land of Ny ** Chateau Ferme de Ny ** 6990 Ny - Hotton
Tramway Touristique de l'Aisne   Route: 8km
De TTA baat een stuk van een authentieke Ardeense buurttramlijn uit. Vertrekkend aan het station voorzien van alle modern comfort en waarin er een cafetaria en een klein museum zijn ondergebracht voeren antieke trams, soms meer dan een eeuw oud, U doorheen stukjes ongerepte natuur waarop de tijd geen grip lijkt te hebben. De tram laat U op zijn spoor langsheen het riviertje de Aisne de ongerepte fauna en flora van de Ardennen zien.

Tramway Touristique de l’Aisne ** Rue du pont d’Erezée ** 6997 Soy - Erezée
Chlorophylle - Recreatiebos van Manhay   Route: 18km
Het Park van 9 hectaren, enig in zijn genre, geeft de bezoeker de kans de wereld van het bos te ontdekken op een originele manier. Eén van de belangrijkste attracties van het Park Chlorophylle is de loopbrug die u kunt bewandelen tot in de toppen van de bomen. Kinderen kunnen zich uitleven in de thematische speeltuin aangepast aan het bos. De verschillende animaties, bestaande uit hout staan volledig in het teken van de natuur en het milieubehoud. Naast elke animatie bevinden zich tweetalige didactische houten panelen die de bezoeker informeert.

Chlorophylle ** Rue des Chasseurs Ardennais 60 ** 6960 Dochamps - Manhay
Houtopia - ...   Route: 43km
...

Houtopia ** Place de l'Eglise 17 ** 6660 Houffalize
Le Labyrinthe    Route: 3km
...

Labyrinthe ** Grand Rue 16 * 6940 Barvaux-sur-Ourthe