HEADLINERS


Veel introductie heeft hij niet meer nodig na zijn verschillende EP’s bij Dim Mak en Lektroluv rec. Gtronic is en blijft onze Belgische trots van de heavy bass trash. Velen noemen hem nog sergeant, voor ons is hij de kolonel!

Na de heavy bass trash van Gtronic serveert Murdock jullie een drum & bass set om u tegen te zeggen! Hij was guestmixer bij Switch, heeft nu zijn eigen radioprogramma op Strudio Brussel en stond al op bijna elk festival in België!

NTOLOGY


Hij eindigde vorig jaar als 3de op de remix competitie van Sound of Stereo met zijn versie van Diamond. Afgelopen zaterdag speelde hij nog samen met Modek een vette set op Laundry Day maar beloofde een nog vettere set op Lektrostep!

EERSTE NAMEN


Met de 6de editie van Lektrostep in zicht kunnen we met trots al melden dat Modek een anderhalf durende set zal spelen. Deze patiënt bij Dr. Lektroluv heeft na zijn succesvolle Willow en Brink EP een hoop nieuwe fans aangetrokken. In september wordt zijn nieuwste EP genaamd The Familie gereleased die reeds meerdere malen gespeeld werd door Boys Noize, Fake Blood, Etienne De Crecy, ...!

Verder warmen Synchronizers de dansvloer op en houden Switchback Riots jullie als gewoonlijk wakker met een extra hard setje!