Joannes Lenière en Joanna DanneelKarel Theus en Julia CousynsHélena Lenière

    Jeanne, Gust en Flore CousynsHuwelijk Alfred Walraet en Jeanne Cousyns


Om redenen van privacy is de site enkel toegankelijk mits een paswoord. Familieleden die de stamboom willen zien en een gebruikersnaam en paswoord willen kunnen me bellen (overdag 03/449.39.05, 's avonds 03/646.41.21), of ..

Als je een fout vindt, hetzij omdat ik je dood verklaarde, je een andere vrouw of man gaf, een verkeerde foto zette bij een familielid (of andere fouten), mopper dan aub niet maar laat het me weten, dan wordt dat cito presto aangepast.  Aanvullende gegevens zijn altijd welkom.

Je zal zien dat het de bedoeling is dat er bij ieder familielid foto's worden gezet, zodat je je een beeld kan vormen van de betreffende persoon (of grinniken met de kleding en haardracht uit de goede oude tijd).

Graag ontving ik dan ook van iedereen foto's om de stamboom te vervolledigen. Liefst natuurlijk in digitale vorm, maar als dat niet kan, stuur me dan de foto's zelf. Ik zal ze scannen en zend ze je dan terug. Beloofd...

Mijn adres : Ludo Lenière, Kapelsesteenweg 173, 2180 Ekeren.

De stamboom (gedeelte Lenière-Leniere) werd mee samengesteld op basis van opzoekingen gedaan door mijn vader, Rik Lenière, het gedeelte Cousyns-Walraet op basis van gegevens verstrekt door Jan Walraet, een gedeelte van Theus-Thues door Marie-Rose Thues.

Tot ziens!


Naam:

Paswoord: