troll24.gif (13293 bytes)

PARAFOETER PRIV…

troll16.gif (10324 bytes)

       

1996

Ik ben geboren en getogen te Kapellen (en zijn deelgemeente Putte) , een dorp ten noorden van Antwerpen, waar ik, na enkele omzwervingen gedurende mijn eerste huwelijksjaren, nog steeds woon.

Mijn echte naam is Leo en ik ben gehuwd met Wiske. Samen hebben we twee zonen, Jan en Bert. Beiden zijn echter al wel het ouderlijke huis ontvlogen.


HOBBY ??

Van opleiding ben ik technisch ingenieur (het huidige industrieel ingenieur), specialiteit electriciteit sterk-stroom. Sinds deze studies heb ik met electriciteit niets meer te maken gehad. Na eerst 5 jaar in de wegenbouw te hebben vertoefd, ben ik in dienst getreden bij een van Belgiť's grootste "Mechanical contractors", gespecialiseerd in het plaatsen van buisleidingen in de chemische en petrochemische industrie. Binnen dit bedrijf leidde ik de afdeling prijsberekening. Sinds 1 september 2004 ben ik met pensioen.


M
et de computer bezig zijn is wel mijn grootste hobby. Begonnen in 1983 met een Spectrum (Sinclair) en later overgeschakeld naar XT, 286, 486, Pentium 2 en momenteel Pentium 4, zijn de uren die ik voor het schermpje heb doorgebracht niet meer te tellen. In het DOS-tijdperk hield ik me vooral bezig met programeren, eerst in basic en later in Clipper. Sinds de definitieve doorbraak van Windows ben ik hier echter mee gestopt. Tegenwoordig is het vooral surfen op het internet en het bijhouden van deze website (camping gedeelte) wat me bezig houdt.

Tevens ga ik doodgraag op vakantie (wie niet ?) en meestal doe ik dat met mijn caravan. Daarom vindt U verder een aantal links naar electronische camping gidsen.


JUNI 200


JUNI 2000


Z
iezo, hiermede heeft U kennis kunnen maken met Parafoeter. Indien het U bevallen is hoop ik dat U mijn gastenboek wil tekenen. Ook kunt U mij steeds bereiken via onderstaand e-mail icoontje


parafoeter@hotmail.com