Marina de Roover neemt voordracht leren leren over van Paul Maes

Helaas... een ernstig gezondheidsprobleem (lees: kanker) heeft mij doen beslissen mijn voorstelling 'Gebruik je verstand… verstandig' niet langer te brengen. Ik zou het zonde gevonden hebben mijn levenswerk verloren te zien gaan. Maar… goed nieuws… Marina de Roover (van Climbingfish) neemt het van mij over.
 
Meteen overtuigd? Meer info nodig? Bel 0474 55 22 21 of via info@climbingfish.be.
 
Interesse gewekt maar toch nog wat behoefte aan meer uitleg. Hieronder alvast het antwoord op de wellicht meest prangende vragen.

Wie is Marina de Roover?
Ik ken Marina al verschillende jaren en zie in haar in vele opzichten een jongere versie van mezelf. Wat wil zeggen dat ze met heel veel passie praat over het onderwerp leren leren / leren studeren. Dat ze er boeiend over kan praten. En dat ze er ook heel beslagen in is. Net als ikzelf leest Marina niet alleen heel veel over dit onderwerp, ze haalt haar knowhow vooral ook uit de ervaring van haar ondertussen jarenlang begeleiden van jongeren in hun zoektocht naar goede studiestrategieën.
 
Geeft ze dezelfde voordracht? (En is die even goed?)
Marina was altijd al dolenthousiast over mijn 'theater-voordracht'. Ze heeft mijn decor en PowerPoint gekregen en is daar met mij als coach mee aan de slag gegaan. We kozen ervoor om in de aanvangsfase de presentatie inhoudelijk en vormelijk slechts minimaal te wijzigen. Maar het is zonder meer de ambitie van Marina die de volgende maanden, jaren meer en meer te overgieten met een fris en jong Marina-De- Roover-sausje.
De eerste presentaties zijn ondertussen achter de rug en zijn zeer goed onthaald. Marina heeft haar eigen stijl. Ik houd ervan. En het publiek lijkt het ook bijzonder te waarderen.
En dan te bedenken dat ze nog maar net uit de startblokken is. Dat belooft voor de toekomst. Ik heb er het volste vertrouwen in.
 
Hoeveel kost een voorstelling van haar?
Marina vraag 300,00 euro voor de voorstelling (exclusief vervoer).
 
Hoe kan ik met haar een afspraak maken?
Je kan haar bellen op het nummer 0474 55 22 21.
Of mailen naar info@climbingfish.be.
 
Niet onbelangrijk detail: 'The climbingfish' is een knipoog naar één van die beroemde uitspraken van Einstein die stelt dat iedereen zijn talenten heeft maar dat je een vis niet mag vragen zoals een aap in een boom te klimmen. De keuze voor climbingfish als haar uithangbord zegt op die manier veel over haar visie op omgaan met jongeren. Een frisse, eigentijdse en positieve visie.

Nog meer info nodig? Wellicht vind je die op:
http://www.climbingfish.be/nieuw/deadline-1-10/
 
Mocht je mijzelf hierover nog één of ander willen vragen, aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik heb dan wel kanker, maar mijn leven gaat voorlopig (en hopelijk nog erg lang) verder en in die tijd wil ik ook écht leven. Ik zou heel graag zien dat mijn werk niet verloren gaat en wil me daar nog een tijdje voor blijven inzetten. Bel of mail gerust als je hierover nog vragen hebt.
 
Paul Maes
014 45 19 35
lerenleren@paulmaes.be