Les Mésanges - Oizy
Even er tussenuit

omgevinsfoto1

Home

Route

omgevingsfoto2

Foto's

Prijs

Omgeving

Contact

Welkom op onze site!

Wilt u er enkele dagen tussenuit al is het maar voor een weekendje naar een plaats waar rust en ontspanning elkaar vinden dan bent u op het juiste adres beland.

Op deze site stellen wij u graag ons appartement, les Mésanges voor, gelegen in Oizy (dicht bij Vresse en Bouillon).
Bij ons kan u terecht voor een aangenaam verblijf in de Ardennen met maximum 8 personen. Het appartement bestaat uit 2 verdiepingen. Op de gelijkvloers vinden we de keuken, de leefruimte met open haard met inbouwkachel en het aparte toilet terug. Eenmaal boven zijn er 2 slaapkamers, waarvan 1 voorzien is van een dubbelbed en het andere van 4 bedden ( 2 enkelbedden en 2 dubbelbedden ). Daarnaast is er boven ook de badkamer met toilet en ligbad, met mogelijkheid tot douche.
Natuurlijk kan u ook genieten van de buitenlucht op een terras met uitzicht over de wijde omgeving.

Wilt u ook wat actief bezig blijven tijdens uw verblijf, dan biedt de omgeving veel mogelijkheden. Om te beginnen kan je bij de eerste stap buitenshuis direct de natuur intrekken voor lange wandelingen. Voor de mountainbike-liefhebbers zijn er meerdere parcours beschikbaar en natuurlijk is er in de winter de optie om te gaan langlaufen en nog vele andere dingen! Zo ziet u maar dat er voor elk wat wils is.

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, hebben we ervoor gezorgd dat alle noodzakelijke voorwerpen aanwezig zijn zoals vaatwasser, microgolf, oven, bestek, servies, radio-cdspeler, tv,... zodat het enige wat u hoeft te doen is te genieten.

We hebben geprobeerd deze site zo overzichtelijk mogelijk te houden door hem op te splitsen in verschillende delen met nog meer specifieke informatie, dus surfen maar. Moesten er nog bijkomende vragen zijn, mag u ons nog altijd contacteren.
Hopelijk kunnen we jullie binnenkort ontvangen in Les Mésanges!