Copyright © 2021-2022 by Apanidra
Tijdens een Holistic Pulsing of een relaxerende en dynamische massage wordt je lichaam op een ritmische manier losgeschud en gewiegd. Deze behandeling geeft diepe ontspanning door de continue wiegbeweging, maar ook door het losmaken van blokkades in het lichaam. Ze baseert zich op het feit dat ons lichaam voor meer dan 70% uit water bestaat en brengt dat water weer aan het stromen. Holistic Pulsing is een zachte, ontspannende en tegelijk krachtige manier om meer stroming, beweging en bewustzijn in je lichaam te brengen. Dit introductiefilmpje geeft je een idee van hoe een puls-sessie er uitziet:
Deze behandeling wordt gegeven door mijn echtgenoot Marc Fleureck. Hij behaalde zijn certificaat in februari 2019 bij Carine Mortier van Life Quality Coach. Hij is lid van het Holistic Pulsing Netwerk Nederland en Belgie.
Copyright © 2021-2022 by Apanidra

Holistic Pulsing

Tijdens een Holistic Pulsing of een relaxerende en dynamische massage wordt je lichaam op een ritmische manier losgeschud en gewiegd. Deze behandeling geeft diepe ontspanning door de continue wiegbeweging, maar ook door het losmaken van blokkades in het lichaam. Ze baseert zich op het feit dat ons lichaam voor meer dan 70% uit water bestaat en brengt dat water weer aan het stromen. Holistic Pulsing is een zachte, ontspannende en tegelijk krachtige manier om meer stroming, beweging en bewustzijn in je lichaam te brengen. Dit introductiefilmpje geeft je een idee van hoe een puls-sessie er uitziet: Deze behandeling wordt gegeven door mijn echtgenoot Marc Fleureck. Hij behaalde zijn certificaat in februari 2019 bij Carine Mortier van Life Quality Coach. Hij is lid van het Holistic Pulsing Netwerk Nederland en Belgie.