Iets over mezelf
de Reconnectie
Behandeling
 
Reiki
Resonance healing
Links
Contact
 

 

Iets over mezelf

Mijn naam is Lidia Ploner. Reeds op jonge leeftijd wist ik dat er iets meer was dan deze zichtbare wereld, maar kon het in die tijd moeilijk vatten. De zoektocht naar dat ontastbare stuk heeft zich door de jaren heen meer en meer gemanifesteerd. Een fantastische zoektocht met vallen en opstaan. Dankzij bepaalde mensen die mijn levenspad gekruisd hebben , talrijke kansen gekregen om “dat levenspad” te verlichten.

15 jaar geleden begon ik boeken te lezen over bewustwording, zoveel informatie en herkenning, maar werd telkens meer en meer gedreven naar die verschillende vormen van healing energie.

In 1999 behaalde ik de eerste graad  “Reiki” Usui System of Natural Healing. In 2003 behaalde ik de tweede graad. En was zo enthousiast, ik werkte er echt met plezier mee. Heb veel mensen en vrienden kunnen helpen waarbij de pijnklachten sterk verminderden tijdens een behandeling. Meer uitleg volgt in een van de volgende pagina’s van deze website.

Vorig jaar in 2006 heb ik een cursus resonance healing gevolgd, ook een bijzondere techniek om mensen energie door te geven waarbij ze zichzelf kunnen helen. Meer uitleg ook in volgende pagina’s van de website.

Maar nu komen we uiteindelijk in 2007 , een heel bijzonder jaar.
Deze keer ben ik in contact gekomen met een heel andere vorm van healing. Mijn enthousiasme om met deze vorm van heling te werken is nog alleen maar groter geworden.
Een van mijn levensdoelen is zoveel mogelijk mensen helpen zichzelf te helen. Mijn overtuiging is namelijk dat het menselijk lichaam zichzelf kan genezen. Alleen kan niet iedereen contact maken met de helende krachten van het eigen lichaam. De Reconnective Healing® is een geweldige methode om dit contact te herstellen.
In de eerstvolgende pagina’s krijg je meer uitleg,over deze wonderbare vorm van healing.

Verder laat ik het aan jou over, lieve gast, om dit alles op je gemak te lezen. Verder zijn er nog links waar je boordevol informatie terug kan vinden over alle soorten healing.

Enjoy !!!