Laatste update - 8 sept 2002

 

Toekomst

Achtergrond

Links

Informatie

INTERNET STREEFT KRANT VOORBIJ IN ENGELAND
1sept // Na tv en radio is internet voor Britse gezinnen in alle leeftijdsgroepen voor het eerst in de geschiedenis de belangrijkste bron voor nieuws en achtergronden geworden. Dat blijkt uit recent onderzoek.

NIEUWE PLANET INTERNET!
4 sept
// Na de ingekrompen redactie bij Planet Internet zou een restyling volgen van de site en vandaag was het zover: een gloednieuwe site ging on line met opvallend grote navigatieknoppen.

HET AFTELLEN BEGINT...
5 sept
// 21 september is D-Day voor De Standaard Online. Drie maanden na de lancering van de vernieuwde site zullen bepaalde delen van de site niet meer gratis zijn.

ALLEMAAL LEREN SURFEN
5 sept // Tegen het einde van dit jaar moeten alle Vlaamse leerkrachten met het Internet kunnen omgaan en moeten ze dat ook doen in de klas. Met die verplichting wil Vlaams
onderwijsminister Marleen Vanderpoorten ervoor zorgen dat ons land voldoet aan de Europese normen, die werden opgesteld tijdens de Top van Lissabon in maart 2000. 'We geven nog te veel les over in plaats van met de computer.'

 

home

 

De toekomst

De toekomst Dat het met de internetjournalistiek niet al te best gaat, zal niemand zijn ontgaan. Het doorprikken van de internetzeepbel duurt langer en is heviger dan alle kenners hebben voorspeld.

Als je daarbij optelt dat de malaise in de gehele mediawereld heeft toegeslagen, besef je hoe de internetjournalistiek van twee kanten wordt fijngeknepen.

Zien internetjournalisten zelf nog toekomst voor 'hun' medium? Wat zal er moeten veranderen om succes te creëren? En hoe denken de traditionele media over al deze heisa rond internet?
Lees verder

 

Achtergrond

Achtergrond De internetjournalisten van vandaag zijn al even onbekend als mysterieus. Maar niet meer voor lang. Lees verder en je zal niet langer twijfelen om er een te herkennen!

Waar ook geen twijfel over bestaat, is de invloed die het internet heeft en zal hebben op de andere media.
Het internet staat niet stil. Welke plaats heeft het al verworven tussen de andere media?
Lees verder

 

Links

Links Ben je ook eindeloos gefascineerd door alles wat met internet te maken heeft? Hier vind je links naar sites die je alles vertellen over internet(journalistiek) en naar de sites van de Vlaamse kranten.
Nieuwsgierig?

 

Informatie

Informatie Hoe is deze site ontstaan? Wat is het doel en waarom ziet hij er zo uit? Lees er alles over in deze virtuele infostand.
Wegwijs

 

 

 

 

 

LMjqlmjfd