Reiki oefendagen en meetings

Lieve mensen via deze weg wil ik graag laten weten dat ik met reiki oefendagen van start ga. Mensen die geïnteresseert zijn kunnen met mij contact opnemen. Het aantal personen per oefendag zal beperkt zijn tot max 5, wegens te weinig plaats.

Ook mensen die nog nooit van reiki gehoord hebben zijn van harte welkom, zij kunnen op de reiki oefendagen meer info verkrijgen alsook een kennismakingsbehandeling van ongeveer een 10 tal minuten en wie weet groeit er dan een mogelijke interesse. De bijdrage per oefendag zal 10€ bedragen, daar zijn een koekje en een drankje inbegrepen.

Om misverstanden te verkomen wil ik hierbij melden dat het hier gaat om een kennismaking en geen volledige behandeling. Een volledige persoonlijke behandeling kan uit meerdere sessies bestaan, waarbij elke sessie gemiddeld 1 uur duurt. Dit vereist ook op voorhand een diepgaand persoonlijk gesprek en kost 30€ per sessie. Deze sessies zijn op afspraak, voor info of afspraak voor een persoonlijke behandeling kan je via de "E-mail" knop een mailtje sturen of bellen naar het nummer 0485/85.11.33

De data's en uren voor oefendagen, meetings en info-dagen worden hieronder in de agenda weergegeven.

Agenda

Maandag 7 juli 2008 Reiki oefendag : van 13.30u tot 16u

Plaats : Deurne (Antwerpen)

voor inschrijving of info graag een mailtje via de E-mail knop!

Gelieve wel een grote badhanddoek mee te brengen

Maandag 28 juli 2008 Reiki oefendag : van 13.30u tot 16u

Plaats : Deurne (Antwerpen)

Voor inschrijving of info graag een mailtje via de E-mail knop!

Gelieve wel een grote badhanddoek mee te brengen