Lieve

 Grammet

 

Welkom op mijn eigen website.

 

Ik ben Lieve, fiere moeder van 2 meisjes en echtgenote van een lieve man. In mijn vrije tijd ontspan ik me door te schilderen. Hiervoor gebruik ik het liefst olieverf. De dragers kunnen variëren: van papier, tot linnendoek, tot MDF. Ik hou van alledaagse thema's, dingen die ik rondom me zie. Dikwijls ga ik op zoek naar een spannende kadrering zodat mijn werk niet teveel een stilleven wordt, maar eerder bevreemdend of onherkenbaar overkomt.

 

Mijn werken balanceren dikwijls tussen figuratief en abstract, vertrekkend van eigen fotomateriaal of zelfgemaakte collages.

 

Voor mij staat schilderen gelijk aan het opladen van mijn batterijen, energie opdoen, door de inspanning zorgen voor ontspanning, En jawel, ik betrap me er dan op dat ik zelf een poging onderneem om een deuntje mee te neuriën. Ik kan me er helemaal in afzonderen, alsof ik in een eigen wereld vertoef waarin ik mijn fascinatie voor kleine, alledaagse dingen kan tonen.

 

Je kan meer lezen over mijn artistieke biografie door HIER te klikken en kijk gerust eens in de PORTFOLIO naar mijn werken.

 

Alvast veel plezier met je bezoek, en aarzel niet me te contacteren via CONTACT als je over een bepaald werk meer informatie wil.

 

MENU