Home
Leontine
Loriane
Zeilen
Sina
2005
2006
2007
2008

Linda, Leontine, Loriane en Lieven

Welkom op onze website.

Wij zijn Linda, Leontine, Loriane en Lieven, we wonen sinds een aantal jaar in Sint-Michiels bij Brugge, en we willen op deze wijze vrienden en kennissen op de hoogte houden van waar we ons zoal mee bezig houden.

Een klein beetje voorgeschiedenis:

  • Linda werd begin juli 1971 geboren in Roeselare. Deze extraverte jongedame - ze praat zelfs tegen dieren - engageerde zich in enkele verenigingen, zoals de jeugdbeweging en het kerkkoor, waar ze zich met hart en ziel aan gaf. Eenmaal de toegangsgerechtigde leeftijd bereikt voor de discotheken, kon ze op de dansvloer haar tomeloze energie kwijt. Ze had slechts één afkeer: water in beweging. Ze werd al zeeziek op de overzet van Breskens naar Vlissingen.
  • Lieven kwam een jaartje later kijken, in april 1972. Hij groeide op als een rustige, ietwat teruggetrokken jongeling, met eigenlijk maar 1 passie: het zeilen. Hij doorspartelde zijn schooljaren zonder veel moeilijkheden, maar in de vakanties en de weekends werden de Vlaamse wateren en verre omgeving onveilig gemaakt op de Solitair, samen met zijn mentor en beste vriend Leo. De jaren verstreken, en er kwamen ook andere boten, zoals de Rhythmic en de Gipsy, en een eigen Laser.
  • Leontine kwam er in mei 2004 bij: een levenslustige jongedame die al snel iedereen voor zich in nam. Zie de uitgebreide fotogalerij.
  • Loriane werd dag op dag 2 jaar later geboren. Ze is iets rustiger dan haar grote zus, maar ze doet iedereen smelten met haar guitige lach en grote blauwe kijkers. Zie ook haar foto's.

We hopen dat iedereen plezier beleeft aan deze site.

Lieven, Linda, Leontine en Loriane

Last update: 10 juni 2008