Op 20 november 1992 was het broodje van een Kalkens bakkerskoppel gebakken en kwam ik, Lisa Van Den Abbeele ter wereld. Het feit dat ik graag overheerlijke desserts maak, heb ik dus van geen vreemden.

In 2010 besloot ik de opleiding Bachelor in het Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool in Gent te volgen. Ik kreeg er een aantal grafische vakken zoals beeldcommunicatie, grafische communicatie en multimedia. Ik deed er ook basiskennis op over Photoshop en Indesign. Kortom, de grafische sector heeft me tijdens die opleiding gebeten en nooit meer losgelaten. Daarom besloot ik, na het behalen van mijn diploma, om Grafische Vormgeving te gaan studeren. De geweldige docenten van Syntra Midden-Vlaanderen leerden me de kneepjes van het vak.

Sinds juni 2015 ben ik definitief afgestudeerd en ben ik op zoek naar een nieuw avontuur: een job in de grafische sector. Het liefst zou ik aan de slag gaan in een drukkerij, waar ik het volledige proces van ontwerpen tot drukken en afwerken van dichtbij kan ervaren via een gevarieerd takenpakket. Mijn hart ligt bij prepress, maar ook voor een job waarin ik mijn beide diploma’s kan combineren, kan u op mijn enthousiasme rekenen.

Ben ik de perfecte aanvulling voor uw bedrijf? Aarzel dan niet om mij te contacteren.