Lise Verachtert's portfolio

Welkom

Tijdens mijn driejarige opleiding Bedrijfsmanagement - Marketing heb ik tal van opdrachten en projecten uitgevoerd. Dankzij deze activiteiten heb ik niet enkel vakkennis opgedaan maar ook de nodige competenties en vaardigheden ontwikkeld die aantonen dat ik klaar ben om als jonge professional in het echte bedrijfsleven te stappen. In mijn digitaal portfolio kunt u de door mij geselecteerde werkstukken lezen waarmee ik mijn behaalde competenties en vorderingen wil aantonen.

De competenties die ik behaald heb tijdens mijn opleiding zijn de volgende: adviseren, analyseren, co÷rdineren, informatie beheren + opzoeken en algemene competenties bijvoorbeeld zelfstandig kunnen werken.

In het tweede semester van het derde jaar, hebben we de kans gekregen om voor drie maanden stage te lopen bij een bedrijf. Ik heb stage gelopen bij MGraphics te Geel. Dit was uiteraard de ideale kans om onze theoretische kennis om te zetten in praktijkverhalen, om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen en om de huidige te verbeteren.

In mijn portfolio kunt u ook meer informatie vinden over mezelf, een persoonlijke SWOT-analyse, mijn CV en uiteraard mijn afstudeerproject.

Persoonlijke gegevens

  • Adres: Brunosdijk 73, 2440 Geel
  • GSM: +32499108717
  • Email: lise_verachtert10@hotmail.com
  • Geboortedatum: 3 september 1990
  • Nationaliteit: Belg

Opleiding

2001-2008 Sint-Dimpnacollege, Diploma: ASO - Economie Moderne Talen

Persoonlijke Info

Mijn vrije tijd spendeer ik voornamelijk aan muziek, concerten, uitgaan, films kijken, shoppen,. Elk jaar ga ik ook naar een tal van festivals. Daarnaast doe ik ook aan sport, ik ga regelmatig joggen. In september is er de Geelse fuif Party On, deze help ik ook mee organiseren. Daar ben ik de verantwoordelijke voor de cocktailbar. Tijdens de vakanties werk ik als jobstudent bij Delhaize Geel.

Mijn persoonlijkheidskenmerken zijn: Creatief, sociaal, rustig, vriendelijk, behulpzaam, ruimdenkend, kan goed in team werken, perfectionistisch