Hey.

Dag lief jarig schattekopke. Dit is een klein projectje van mij: Little Surprise. Ik wou eens iets speciaals doen dat je nog nooit had meegemaakt dus vandaar deze website. Je zal wel zien wat de bedoeling is. Ale, je weet ondertussen al wat de bedoeling is.
😍😍😍

Waarom

Zoals je wel kan denken (de naam is Little Surprise), gaat het over uw verjaardag. 😳
Hoogstwaarschijnlijk zijn we nu onderweg en weet je hopelijk nog niet waar naartoe. Daar zal snel verandering in komen 😉
Als je niet wil weten waar we naartoe gaan, dan mag je de website nu sluiten 😂

Volgende

Stap 1

Neem maar iets om te noteren bij de hand, want ik heb een kleine zoektocht gemaakt. Het is de bedoeling dat je na elke stap de code opschrijft (of onthoudt). Op het einde zal je de bestemming aan de hand van die code kunnen ontrafelen!
Vraag 1: het aantal letters van de straat waar we voor het eerst gekust hebben? Klik hier voor een tip. Je mag zelf kiezen welke van de twee straten!

Volgende

Stap 2

Datum waarop ik voor het eerst bij u thuis kwam?
Enkel het getal van de dag is voldoende. 😘

Volgende

Stap 3

Het aantal letters van ons hotel in Rome?
Klik hier voor een tip. Oke, da's eigenlijk gewoon het antwoord.

Volgende

Stap 4

Dit is een beetje een doordenker 😜 Van alle films die we samen bekeken hebben is er eentje waar een getal in komt - dus niet The Revenant. 😂 De vraag is dus: welk getal? Een van uw lievelingsacteurs speelt er in mee en het gaat over geheugenverlies en liefde. Ik denk dat dat genoeg is om het te weten, maar als je nog een tip wil, kijk dan hier.

Volgende

Stap 5

Het aantal dagen dat we samen zijn? (vanaf de dag dat ik bij u thuis kwam tot en met uw verjaardag) Je mag het uit het hoofd doen, maar als je dat niet wil mag je volgende site ook gebruiken: En vergeet vandaag niet mee te rekenen he!

Volgende

Stap 6

Hoeveel is 12 * 7? 😂
Deze moest er gewoon in, toch? 😄

Volgende

Spannend!

Dat was veel werk zeker? 😁 Maarrrrrrrrr, het harde werk zal beloond worden! Want zoals je hieronder in de tabel ziet betekenen die nulletjes en eentjes veel meer dan je denkt. Ik denk dat het vrij logisch is, maar ik zal het toch uitleggen. Elke cijfercombinatie komt overeen met een letter. Als je alles juist hebt opgelost, dan vind je dus zes letters. Deze staan echter nog niet in de juiste volgorde, maar ik denk dat het niet zo moeilijk is om ze in de juiste volgorde te plaatsen. Ik kon je na het correct beantwoorden van elke vraag ook gewoon de letter geven, maar dat zou te gemakkelijk geweest zijn. hihi 😳 Succes jarig jobje!