www.levenliefdelennik.be
 
BEDANKT aan alle LENNIKenaren die ons project en ons team hun vertrouwen gaven en geven!   Onze lijst  N-VA–LENNIK²   is winnaar van de verkiezingen !

 

LEVEN LIEFDE LENNIK


LEVEN - LIEFDE - LENNIK
Met dat motto trokken we voor het eerst als het kartel van LENNIK KWADRAAT en N-VA Lennik naar de gemeenteverkiezingen.
Deze pagina startte daarvoor als een speciale teaser-campagnewebsite. Er was oorspronkelijk ook een klok die aftelde tot de verkiezingsdag in oktober 2012 (keuzebepalend voor welk beleid voor ons gemeente-bestuur) en een foto-slideshow van de campagne. Ons mooie, originele campagnelogo werd tevens verspreid als sleutelhanger voor de Lennikenaren, net als onze 'eeuwigdurende' Lennikse Prins-verjaardagskalender (zie hieronder).
Nog steeds vind je hier enkele belangrijke informatieve documenten en promotiemateriaal en nuttige internetlinken.
Die sterke kartelcampagne met slogan " N-VA — LENNIK KWADRAAT denkt - durft - doet ", leverde ons ook een grote vooruitgang op - we waren de enige lijst in Lennik die zetels won; alle andere partijen verloren stemmen.
In 2018 hadden we opnieuw een stevige en opvallende campagne met het ambitieuze motto #LennikKanBeter en werden we de grootste politieke formatie in Lennik.
Met ons groot aantal verkozenen werken we - uit liefde voor onze gemeente - aan een beter Lennik.


Kandidaten Lijst N-VA - LENNIK KWADRAAT

VOORSTELLING KANDIDATEN-LIJST 2012


 

BEDANKT aan alle LENNIKenaren die ons project en ons team hun vertrouwen gaven!   Onze lijst scoorde beter dan ooit !!!   De enige Lennikse lijst in 2012 die NIET achteruitging maar vooruit!   We groeien van 4 naar 7 zetels!   Onze verkozenen van  N-VA–LENNIK²  :  Geert DE CUYPER,  Kristien VAN VAERENBERGH,  Erik O,  Ernest VANKELECOM,  Dorien HERREMANS,  Fried RINGOOT,  Chris VAN BELLE (2012).


 

 

LEVEN LIEFDE LENNIK