De Landrover Freaks zijn gestart als een groepje Olense vrienden met dezelfde hobby.


Die hobby is bij de meeste ondertussen een passie geworden. Ook het groepje landrover freaks is met de jaren groter geworden en groeit nog steeds. Niet alleen komen er nieuwe landrovereigenaars bij, er zijn ondertussen ook jonge spruiten bijgekomen die nergens liever in slaap worden geschud dan in papa's defender.


Zoals door velen reeds aangehaald is Landroverrijden meer dan gewoon 4x4 rijden. Het sociale gegeven is even belangrijk als het 4x4 rijden. Het samenzitten, verhalen vertellen en plannen maken geeft dikwijls evenveel voldoening als de uitstappen zelf.


De site is begonnen als online fotoalbum. Foto's van leden en hun uitstapjes worden verzameld en online aan de rest getoond, veel eenvoudiger dan rondmailen. Daarom laat deze site naast een hopelijk up-to-date planning van onze activiteiten vooral foto's zien van de meeste van onze activiteiten.


Wat starte met een boekje met landroverweetjes dat een paar keer per jaar verscheen is nu deze website geworden. Er zitten vooralsnog geen webdesigners in ons clubje, daarom is dit geen profesionele website. Maar hopelijk wel voldoende om jullie te amuseren.


Jan