FANREIS TURKIJE


NIEUW ALBUM

Luc Steeno zingt... Claude François !

Na Adamo brengt Luc een eerbetoon aan niemand minder dan Claude François.
De single "Ik voel me goed" is de voorbode van een volledig nieuw album, nu te koop in de platenwinkel !

1. Oh Wat Een Jaar (Cette Annee La)
2. Mooi, Mooi, Mooi (Belles Belles Belles)
3. Ik Voel Me Goed (Il Fait Beau, Il Fait Bon)
4. Het Leven Is Te Kort (Le Mal Aime)
5. De Wereld Rond (Le Vagabond)
6. Een Bekende Melodie (Chanson Populaire)
7. Weer Zo'n Maandag Vandaag (Le Lundi Au Soleil)
8. En Ik Vraag Me Af (Le Chanteur Malheureux)
9. Kom Bij Me In Huis (Viens A La Maison)
10. Zelfs Al Kwam Je Terug (Meme Si Tu Revenais)
11. Het Wordt Nooit Meer Als Toen (J'y Pense et puis j'oublie)
12. Cloclo Medley


LUC STEENO TOPPER VAN HET JAAR

Het nieuwe jaar kan al niet meer stuk voor Luc Steeno. De boekingen voor 2013 volgen het succes van 2012. En in 2012 was Luc Steeno zingt Adamo de best verkochte Nederlandstalige plaat.
U leest het goed. Dat verkoopsucces wil volgens Ultratop dan ook zeggen: geen enkele Nederlandstalige cd – ook niet van K3 of Will Tura – ging vaker over de toonbank dan deze van Luc. De gouden plaat – voor méér dan 10.000 stuks – was in deze tijden dan ook een wonderlijke kroon op Lucs werk tijdens een jaar dat wel eens zijn succesvolste jaar ooit zou kunnen zijn. Steeno belooft die top-lijn overigens door te trekken in 2013, met alweer een fantastisch project.
Maar eerst nog even melden dat het Schlagerfestival, waar Luc Steeno, onder andere naast Laura Lynn, één van de toppers is, een extra, vierde dag aankondigt. Zaterdag 23 maart gaat het Paasweekend van 29, 30 en 31 maart vooraf. Reserveer uw tickets nu.
En vooral : boek Luc Steeno nu voor uw feest !


LAGE LANDEN MUZIEKAWARD

Tijdens het Kustseniorenfestival in Plopsaland De Panne werd "De Lage Landen Muziek Award 2012" toegekend aan Luc Steeno.

De Award heeft tot doelstelling de Nederlandstalige muziek in de lage landen te ondersteunen en personen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd voor de Nederlandstalige muziek passend bekronen. De Award wordt uitgereikt door Neptunus-Pro, een organisatie die actief de Nederlandstalige muziek en artiesten wil ondersteunen.

In 2012 krijgt de award een facelift met een nieuwe naam en een artistieke creatie van de hand van de bekende striptekenaar, kunstenaar, muziekkenner en mediafiguur Peter Van Heirseele (Herr Seele).


GOUDEN PLAAT