Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

banner

 


gratis

lijn

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Sneltoetsen.

Foto en Videobewerking. Veiligheid. PC opruimen. Register opruimen. SPAM. Recovery. Compressie. Backup. Free Screensaver. Defragmenteren. Hulpprogramma's.
 

Foto en Videobewerking

Thumbnails
Druk hier
Naam programma
Beschrijving
recolored
Recolored Recolored is een handig gratis tooltje waarmee je zwart/wit foto's alsnog van kleur kan voorzien.
pano
Autostitch Panorama foto's maken .Van een aantal losse foto's één grote afbeelding maken. Dat kan met AutoStich, een slim gratis programma met veel mogelijkheden.
poster
Posteriza Een poster van je mooiste foto Met Posteriza blaas je je mooiste digitale foto's op tot posterformaat. Dat het niet op een vel papier past is daarbij geen probleem. Met diverse opmaakmogelijkheden.
picasa
Picasa Picasa is gratis foto-management software van Google. Hiermee kun je op een heel makkelijke manier je foto's importeren, beheren, doorzoeken, mailen en printen.
paint
Paint.NET Paint is terug, en hoe! Onder de naam Paint.NET is er een nieuwe versie van het gratis tekenprogramma uitgebracht die uitgebreide fotobewerkingsfuncties biedt. Paint is weer helemaal van deze tijd!.
gimp
The GIMP 2.2.17 Gratis alternatief voor Photoshop Gimp is eenopen source fotobewerkingsprogramma wat qua mogelijkheden te vergelijken is met Photoshop en Paint Shop Pro
inkscape
Inkscape Gratis vector-tekenprogramma Inkscape is een gratis programma dat programma's als Adobe Illustrator en Coreldraw van de troon wil stoten.
easyresize
EasyResize EasyResize is een eenvoudig programma waarmee je snel op een makkelijke manier een foto kunt verkleinen. Bijvoorbeeld voor als je een foto wilt mailen of op je website wilt plaatsen.
thumbhtml
ThumbHTML 2.7.6 Een fotoalbum op je eigen website Met het programma ThumbHTML kun je in binnen een minuut een webpagina aanmaken van een verzameling digitale foto's. Inclusief thumbnails en navigatie-pagina's.
pinacle
Pinnacle Gebruiksvriendelijke videobewerkingsproducten voor thuis, zowel voor beginners als voor gevorderden. .
xn
XnView XnView is een handig programma voor iedereen die afbeeldingen wil bekijken en converteren, en die simpele bewerkingen op foto's wil loslaten, maar die geen loodzwaar fotobewerkingsprogramma wil gebruiken. .
designpro
DesignPro Een leuk programma waarmee je professioneel printwerk kunt maken. Etiketten en visitekaartjes maar ook cd-labels, dvd-hoesjes, postkaarten, tabbladen voor ringbanden en nog veel meer. .
preclick
Preclick Fotobeheer met de Preclick Photo Organizer.
vicman
VicMan VicMan's Photo Editor is een gratis programma om digitale foto's te bewerken. De mogelijkheden zijn zeer groot..
photoplus
PhotoPlus PhotoPlus, fotobewerking .
IrfanView
IrfanView Het lezen en bewerken van multimedia bestanden.
freshview
Fresh View Fresh View is een allround mediaprogramma. je kunt bijna 100 verschillende media bestanden (foto's, films en geluid) afspelen, beluisteren en bekijken.
movie
CleanSkinFX CleanSkinFX is een gratis programma waarmee je je eigen digitale foto's professioneel kunt laten retoucheren. Kennis van de daarvoor benodigde technieken hoef je niet te hebben, want het programma volbrengt zijn taak helemaal zelfstandig.
movie
Movie Maker 2 Met Windows Movie Maker 2 wordt het zelf maken van films bijzonder leuk en eenvoudig. U kunt de films direct op de computer maken, bewerken en delen met behulp van slepen en neerzetten. U kunt speciale effecten, muziek en ingesproken tekst toevoegen. Vervolgens kunt u de film delen via het web, e-mail of een cd.
photofiltre
PhotoFiltre PhotoFiltre is een zeer goede, uitgebreide foto-editor met een gebruikersvriendelijke interface.
pixia
Pixia Pixia, voor uitgebreide fotobewerking Pixia is een gratis fotobewerkings- en tekenprogramma van Photoshop-niveau.
FastStone
FastStone FastStone Image Viewer is een zeer gebruikersvriendelijk en overzichtelijk programma om foto's te bekijken, beheren en snel te bewerken.
Texture Processor
Texture Processor v1.3 (Freeware) Wie een achtergrondje zoekt voor zijn of haar website kan gaan experimenteren met Texture Processor 1.3. Zoals de naam al aangeeft maakt deze gratis applicatie vanuit het niets kleurrijke texturen. Door filters toe te passen, bijvoorbeeld 'glas' of onscherpte, krijg je de meest fraaie creaties welke als BMP-afbeelding zijn op te slaan. (505 Kb)
PhotoScape
PhotoScape Viewer: die lekker snel is en met een 'rechter muisknop menu' Editor: met automatische verbeterfuncties die niet onderdoen en vaak zelfs beter werken dan die in Paintshop Pro en Adobe PhotoShop Elements.
Pixie
Pixie Pixie is een gebruiksvriendelijk, snel en klein hulpmiddeltje dat speciaal werd ontworpen om te voldoen aan de noden van Webmasters and Webontwerpers. Het is een kleurenselectie tool met een mouse tracker. Duid eenvoudigweg een kleur aan, en het programmaatje zal je de hex, RGB, HTML, CMYK en HSV waarden geven die bij die kleur horen. Vervolgens kan je dan deze waarden gebruiken om de geselecteerde kleur in je andere favoriete programma's te reproduceren. Pixie zal je ook de xy coördinaten van je muis pointer weergeven. Het is de enige tool die je nodig hebt om met kleuren te werken.
 

 

Veiligheid

Thumbnails
Druk hier
Naam programma
Beschrijving
ad-aware
Ad-Aware-2007 Ad-Aware 2007 Free is de geheel herziene nieuwe versie van de betrouwbare anti-spyware software uit Zweden
spybot
Spybot - Search - Destroy Spybot - Search - Destroy detecteert en verwijdert spyware van uw computer.
CWShredder
CWShredder CWShredder,CWShredder vindt en vernietigt alle sporen van CoolWebSearch (CWS) hijackers.
HijackThis
HijackThis HijackThis verwijdert de registersleutels maar het verwijdert niet de bijbehorende bestanden.
spyware-doctor
Spyware Doctor Detecteert, verwijdert en blokkeert alle soorten Spyware.
AVG Anti-Virus
AVG Anti-Virus AVG Anti-Virus Free biedt gratis volledige, real-time bescherming van uw pc tegen virussen, wormen en trojaanse paarden
AVIRA Anti-Virus
AVIRA Anti-Virus Avira AntiVir biedt complete bescherming voor uw pc en komt vaak goed uit anti-virus-tests. Met gratis updates van virusdefinities.
AVG Anti-Spyware Free Edition 7.5
AVG Anti-Spyware Free Edition 7.5 AVG anti-spyware was vroeger ewido , ze hebben de zelfde technologie , maar de AVG heeft het nog verbeterd. Door nog een verhoogde betere cleaning , zal de meeste spyware... , en dergelijk verwijderd worden .
Norton AntiVirus
Norton AntiVirus Norton AntiVirus, Shareware
/cyberhawk
Cyberhawk 2.0.4.34 Volgens de maker pakt deze antivirus software de virussen, wormen en spyware die je normale antivirus wel eens mist. Het programma kun je dan ook zonder problemen naast je eigen antivirus software laten draaien.
Moon Secure Antivirus
Moon Secure Antivirus Moon Secure Antivirus is virusscanner voor Windows. Het programma gebruikt verschillende manieren om te scannen, bevat een firewall en daarnaast ook een on-access scanner. Verder komen veel eigenschappen van commerciële programma’s terug in dit programma. Besturingssyteem: Alle 32-bit Microsoft Windows (95/98/NT/2000/XP) Toegevoegd door: http://www.yeoweo.com
Spamihilator
Spamihilator Spamihilator, Om voor eens en voor altijd een einde te maken aan spam .
windowsdefender
Windows Defender Windows Defender is een gratis programma dat uw computer beschermt tegen pop-ups, vertragingen en bedreigingen als gevolg van spyware en andere ongewenste software.
a-squared Free
a-squared Free a-squared Free is software die uw pc scant op de aanwezigheid van spyware en adware. Bovendien is het programma gespecialiseerd in trojans en wormen. Een kruising tussen anti-spyware en anti-virus dus eigenlijk
spywareblaster
SpywareBlaster 3.5.1 SpywareBlaster 3.5.1, Spyware, adware, browser hijackers
bazooka
Bazooka Een leuk programma voor mensen die handig zijn in het register is Bazooka Adware and Spyware Scanner. Dit programma is erg klein en spoort alleen maar spyware op en linkt dan naar een site met uitstekende verwijder-instructies.
hitmanpro
Hitman Pro Hitman Pro, De software maakt onder andere gebruik van Ad-aware, Spybot S-D, Spywareblaster en CWShredder en automatiseert de werking van deze gratis anti-spyware-programma's.
spamfighter
SPAMfighter Download SPAMfighter Pro en probeer het 30 dagen gratis uit. Particuliere gebruikers krijgen na de proefperiode gratis SPAMfighter Standard en bedrijven kunnen doorgaan met het gebruik van SPAMfighter Pro na betaling van 25 euro
comodo
Comodo Firewall De Comodo Firewall beschermt uw PC tegen interne en externe aanvallen, Trojans, etc...
crypturn
Crypturn 1.0.1.35 Met Crypturn kan je bestanden en mails encrypteren zodat alleen de mensen waarvan jij het wil ze kunnen bekijken.
outpost
Outpost Firewall Free Deze gratis firewall heeft veel in zijn mars. Buiten een gewone firewall heeft hij nog enkele opties zoals netwerk-monitoring en extra beveiliging als u op het internet surft. De ideale firewall voor gewone surfers en kleine ondernemingen.
Core Force
Core Force Core Force is een bijzonder functierijk programma waarmee u als beheerder of geďnformeerde gebruiker een pc kunt beveiligen tegen een hele reeks bedreigingen. In feite is het een inbraakdetectiesysteem dat een firewall, toegangscontrole, antimalwaremogelijkheden en veel meer op een hoop gooit. De doeltreffendheid wordt bovendien verhoogd door de continue input van de gebruikersgemeenschap.
Sandboxie
Sandboxie 3.02 Spyware en Trojans verpakt in webpagina's maken het surfen er niet veiliger op. Sandboxie biedt een extra beveiligingsniveau aan door de browser in een aparte ruimte te laten draaien. Kwaadaardige programma's krijgen hierdoor geen rechtstreekse toegang tot de harde schijf.
WinPatrol
WinPatrol WinPatrol zorgt ervoor dat uw pc niet vervuild raakt door spyware en andere nare programma's. Zodra dergelijke malware zich aanbiedt, verschijnt een waarschuwing op het scherm en kunt u stappen ondernemen om het ergste te vermijden. WinPatrol is gratis.
 

 

PC opruimen

Thumbnails
Druk hier
Naam programma
Beschrijving
diskcleaner
Disk Cleaner Disk Cleaner is a free open source tool to quickly and easily clean your hard disk from temporary files like those in the system temporary folder, the Internet Explorer Cache and Cookies folder, and the Recycle Bin. Disk Cleaner is absolutely free from adware and spyware.
ccleane
CCleane CCleaner is een heel goed en snel programma om uw pc mee op te schonen. Met CCleaner kunt u tijdelijke bestanden, gebruikerssporen, cookies en internetsporen opruimen.
Waarschuwing!

Kies de onderste download op de pagina die opent, CCleaner Slim, anders krijgt u in Internet Explorer de Yahoo! toolbar geďnstalleerd.
becleaner
Beclean Beclean is een all in one programma voor het schoonmaken van de computer. In het programma zitten onder andere een registry cleaner, een internet cleaner voor het verwijderen van tijdelijke internet bestanden en uitgebreidde bestanden cleaners voor onder meer doodlopende snelkoppelingen, en temp bestanden.
easycleaner
EasyCleaner Onder de vele gratis programmas die er zijn om je pc schoon te houden, steekt EasyCleaner er met kop en schouders bovenuit. EasyCleaner houdt bijvoorbeeld ook je Windows-register schoon en is gratis en nederlandstalig
AFT cleaner
AFT cleaner Gebruik AFT-cleaner om uw systeem op te ruimen, het maakt de volgende mappen leeg, Window temp, Current users temp, All users temp, Cookies, temporary internet files, History, preftech, Java cache, Recycle bin. Druk op de rode knop om AFT-clean te downloaden.
sweepi
Sweepi Sweepi ruimt allerlei rommel op die zich op uw computer ophoopt zoals bezochte websites, automatisch ingevulde wachtwoorden, recent geopende bestanden, uitgevoerde zoekopdrachten, oude logbestanden en ga zo maar door.
restoration
restoration Wie in Windows dingen weggooit smijt ze doorgaans in de prullenbak. Soms weet je echter zo zeker dat je ze kwijt wilt dat je bestanden met Shift + Delete helemaal wist ? dat scheelt weer opruimen van de prullenbak. Maar wat als je je dan toch bedenkt? Dan komt Restoration van pas.
 

Register opruimen

Thumbnails
Druk hier
Naam programma
Beschrijving
regseeker
RegSeeker RegSeeker is een van de betere gratis registry cleaners. De software houdt uw Windows register binnen de perken door verouderde en foutieve registerwaarden weg te halen.
Free Register Cleaner
Free Register Cleaner Free Register Cleaner. Het is een goed idee af en toe het Windows Register op te schonen, zodat de computer niet volloopt met onnodige bestanden en trager gaat draaien.
regcleaner
reg-cleaner4.3 RegCleaner is an easy to use program. With RegCleaner you can easily get rid of those old and obsolete registry entries created by software that you have destroyed ages ago. And by easily, I mean easily. You don´t have to be any expert to use this program
regcleaner
TweakNow RegCleaner Standard Het register is het hart en ziel van windows. Als dit voller en voller komt gaat windows trager beginnen werken. Het is dus van groot belang dat je het register maandelijks opkuist. Dit gaat heel handig en snel met TweakNow RegCleaner Standard.
registry-mechanic
Registry Mechanic® 7.0 for Windows With Registry Mechanic you can safely clean, repair and optimize the Windows® registry with a few simple mouse clicks! Problems with the Windows® registry are a common cause of Windows® crashes, slow performance and error messages.
RegClean 4.1a
RegClean 4.1a RegClean is a fairly small application that will save a lot of start-up time. It clears the Windows 95 Registry safely and effectively. With the Registry cleaned out, you'll have a shorter wait whenever you boot the system.
 

Recovery

Thumbnails
Druk hier
Naam programma
Beschrijving
smart_recovery
PC INSPECTOR™ PC INSPECTOR™ smart recovery is tegenwoordig het enige programma voor data herstelling voor Flash Card ™, Smart Media ™, SONY Memory Stick ™, IBM™ Micro Drive, Multimedia Card, Secure Digital Card en alle andere opslagmedia voor digitale camera's.
pandora
Pandora Recovery v1.3.7 Pandora Recovery is a powerful free tool that provides its users an effective way to attempt recovery of permanently deleted files. And that does not mean restoration of a file from Recycle Bin. Pandora Recovery actually recovers files permanently removed from Recycle Bin, files originally deleted using Shift + Delete keys bypassing Recycle Bin and files deleted from DOS prompt
recuva
Recuva Recuva is een programma die probeert verwijderde bestanden op de computer terug te halen, ook van een digitale camera of een mp3-speler kan Recuva bestanden terug halen.
PC INSPECTOR™ File Recovery 4.x
PC INSPECTOR™ File Recovery 4.x PC INSPECTOR™ File Recovery 4.x is een programma, waarmee u data kunt herstellen. Het ondersteunt de bestandsystemen FAT 12/16/32 en NTFS. Deze versie 4x vervangt nu de reeds meer dan 6 jaren oude versie 3x.
PC INSPECTOR™ File Recovery 4.x
TestDisk - PhotoRec 6.8 TestDisk is een krachtige staaltje software om gegevens terug te winnen! Het werd hoofdzakelijk ontworpen om verloren partities terug te krijgen en/of niet ge-initialiseerde schijven opnieuw opstartbaar te maken wanneer deze symptomen door defecte software, bepaalde types van virussen of een menselijke fout worden veroorzaakt.
 

Compressie

Thumbnails
Druk hier
Naam programma
Beschrijving
WinZip
WinZip Het meest populaire compressietoepassing voor Windows met meer dan 115 milioen downloads. - Vlug en gemakkelijk zippen en unzippen van bestanden en mappen.
izarc
IZArc IZArc is een uitstekend en compleet in- en uitpakprogramma dat niet onderdoet voor het betaalde WinZip.
7-Zip
7-Zip 7-Zip is een in- en uitpakprogramma dat de grootste compressie biedt van alle bestaande ZIP-software
zipgenius
ZipGenius ZipGenius is een zeer gebruikersvriendelijk in- en uitpakprogramma met vele handige functies ingebouwd.
 

Backup

Thumbnails
Druk hier
Naam programma
Beschrijving
cobianbackup
Cobian Backup Cobian Backup is een overzichtelijk, effectief en snel backup-programma
abakt
Abakt Abakt is een Nederlands backupprogramma met heel veel mogelijkheden.
syncback
SyncBack SyncBack Freeware is een overzichtelijk backup-programma, waarmee u op eenvoudige wijze automatische backups van uw belangrijke bestanden en mappen kunt maken.
 

Free Screensaver

Thumbnails
Druk hier
Naam programma
Beschrijving
Free Screensaver
Free Screensaver What is Screensavers.com? Screensavers.com is the #1 website for free, safe, and easy to download screensavers and desktop wallpaper. We feature the best selection of high quality and professionally-designed content, including many screensavers and wallpaper that are exclusively available at our site.
 

Defragmenteren

Thumbnails
Druk hier
Naam programma
Beschrijving
Power Defragmenter 1.82
Power Defragmenter 1.82 Om de prestaties van uw pc op peil te houden is het aan te raden regelmatig uw harde schijf te defragmenteren. Windows is weliswaar standaard voorzien van defragmentatiegereedschap, maar Power Defragmenter is een uitstekend alternatief.
Auslogics Registry Defrag 4.0.4
Auslogics Registry Defrag 4.0.4 Auslogics registratie Defrag kunnen beduidend uw computer versnellen door uw register te defragmenteren.
Auslogics Registry Defrag 4.0.4
Auslogics Disc Frag Is een gratis alternatief voor het defragmentatoeprogramma van Windows.Auslogics Disk Frag is betrouwbaarder en veel sneller.
IObit SmartDefrag beta 4
IObit SmartDefrag beta 4 Defragmenteren in Windows betekent wachten, wachten en nog langer wachten, tot uw bestanden herschikt zijn. Het bescheiden IOBit SmartDefrag vreet geen geheugen, zodat u ook kunt werken terwijl het zijn werk doet.
 

Hulpprogramma's

Thumbnails
Druk hier
Naam programma
Beschrijving
Roadkil's Unstoppable Copier 3.05 bčta
Roadkil's Unstoppable Copier 3.05 bčta Kent u de volgende situatie? De harde schijf vertoont steeds meer fouten en staat op punt van falen, maar uw poging om van alle bestanden een kopie te trekken mislukt keer op keer. Unstoppable Copier is dan misschien uw laatste kans om de data te redden. Volgens de makers kan hun programma bestanden kopiëren waar Verkenner zijn tanden op kapotbijt.
Revo-Uninstaller
Revo-Uninstaller Revo Uninstaller is een gratis slimme uninstaller die veel sneller is dan de standaard tool van Windows die je in het Configuratiescherm vindt (Software wijzigen of verwijderen of Add/Remove). Het scant voor en na installatie de applicatie en geeft aan welke overbodige bestanden, mappen en register sleutels je kunt verwijderen. Zelfs een deinstalleer programma dat het niet meer doet, scant Revo Uninstaller op items die verwijderd kunnen worden. Daarnaast krijg je met de "Hunter mode" informatie over geinstalleerde en geladen programma's.
DriveImage XML 1.18
DriveImage XML 1.18 Disks klonen of back-uppen Een nieuwe harde schijf kopen kan betekenen dat u Windows en alle programma's opnieuw moet installeren. Tenzij u beschikt over een applicatie die schijven kan klonen - zoals DriveImage XML. Heel positief is dat dit programmaatje alle functies biedt die u verwacht en dat het desondanks gratis is
TreeSize Free
TreeSize Free Het maakt niet uit hoe groot de opslagcapaciteit van een harddisk is, eens komt de dag dat de ruimte op is. TreeSize Free vertelt u in dat geval waar de ruimte is gebleven. Het programma kan worden gestart vanuit het snelmenu in de Windows Verkenner. Daarna wordt tijdens het scannen de waarden opgebouwd, zodat kan het resultaat kan worden gevolgd
K-Lite Codec Pack Full 3.2.5
K-Lite Codec Pack Full 3.2.5 Dit pakket aan codecs bevat alles wat nodig is om de meest gebruikte geluids- en videobestanden te lezen: Divx Pro, Xvid, Windows Media, AC3, anti-freeze Divx, 3 ivX, decoder Cyberlink DVD, decoder Ligos MPEG-2, decoder Elecard MPEG-2, INTEL Indeo, Ogg Vorbis, DirectVobsub, Multi-media Morgan Stream Switcher, FourCC Codes changer.


lijn