Stamboom Voorts

boom.gif

Inleiding


Op verzoek van een familielid heb ik ook eens even onderzoek gedaan naar zijn stamboom. Met de hulp van een bevriend genealoog, die reeds wat gegevens over de stamboom Voorts in zijn bezit had, en verdere opzoekingen de ik zelf heb gedaan, is de stamboom reeds mooi gevorderd. De familie Voorts is vermoedelijk afkomstig uit Geel. Wat we wel weten, is dat zij geruime tijd gevestigd waren in Pulderbos en later Pulle, thans deelgemeenten van www.zandhoven.be Zandhoven, De naam is dus vooral terug te vinden in de Antwerpse Kempen. U kan voor de verspreiding van deze familienaam in BelgiŽ, ook terecht op de site van de VVF (zie pagina met LINKEN en enkel voor leden van deze vereniging). Op 31/12/1997 waren er in het totaal 40 personen met de familienaam Voorts. Ook in het Brusselse komt de naam voor doch een verbinding naar onze streek heb ik nog niet kunnen vinden. Alle personen die de naam Voorts dragen, zijn mogelijk afkomstig van dezelfde stamouders. Ik heb nog geen gegevens gevonden van personen die zijn uitgeweken naar het buitenland uit deze stamboom.


Alle informatie is natuurlijk hartelijk welkom! (ook foto's, bidprentjes, doodsbrieven, communieprentjes, trouwboekjes, enz.....)

Gegevens stamboom Voorts

new1.gif  Wenst U de stamboom van de familie Voorts te lezen kan u hier klikken

Voor mijn stamboom samen te stellen, maak ik gebruik van HAZA-DATA, versie 7.2-f. U kan een link vinden op de pagina LINKEN.

Wenst u mij te mailen voor meer informatie: mail.gif

U kan ook terecht voor verdere infomatie bij: Marcel Voorts uit Zandhoven: 03/484.42.26

new1.gif  Bekijkt U graag een fotoreeks? foto.gif


BEGIN
HOME