Welkom op mijn thuispagina

Klik je hiernaast op het plaatje, dan kom je op een fotopagina terecht, waar ik wat fotos uit de oude doos laat zien. Ik ben Luk, ik kom uit een gezin van acht. Een rijkdom is dat! Ik ben al jaren gelukkig gehuwd en heb twee zonen. Toffe gasten, alletwee. Kijk maar eens!
Ik ben Christen, ook dat is een echte rijkdom. Ik ken jou niet, maar God kent je wel. Meer nog, Hij heeft jou lief. Over liefde gesproken, wat liefde is, kan je lezen in de eerste brief van Paulus aan de Korintiërs. Of je kan op de afbeelding hiernaast klikken. Misschien denk je wel: hé bah, God wat moet ik daar mee! Wel, moeten moet niet. Maar Gods hart gaat uit naar jou. Een leven met God, dat is pas echt leven. God kan je zo blij, zo gelukkig maken, niets van deze wereld is daarmee te vergelijken. God is echt de moeite waard!
Een groot deel van deze pagina's zijn fotopagina's. In grote lijnen kan je de fotos die je hier vindt in twee groepen onderverdelen: Vlaanderen en elders.
Vlaanderen is een mooi land met een rijke historie, mooie landschappen en prachtige steden. Alhoewel verre van volledig, hoop ik dat je hier daar een afspiegeling van vindt.
Maar ook elders vind je mooie steden en landschappen. Nederland, Duitsland en Polen zijn mij niet onbekend en vooral dat laatste land boeit mij zeer. Overtuig jezelf van de schoonheid die ook elders te vinden is.
Het besturingssysteem van mijn PC is OS/2 Warp4. Nooit van gehoord? Wel het is de moeite waard om er eens kennis mee te maken. Klik op het plaatje hiernaast en ontdek een modern besturingssysteem.
De OS/2 gebruikersgroep komt regelmatig samen en is aangesloten bij de HCC. Op onze vergaderingen is iedereen welkom.
Ik heb natuurlijk ook een klikpagina. Nee, ik klik niet, maar jij kunt er lustig op los klikken en al klikkende weg kom je op andere webadressen. Daar vind je dan weer mooie, leuke, interessante kliks. 'k Zou zo zeggen: Klik maar eens rond!

 De fotos die je vindt op deze site zijn, tenzij anders vermeld, mijn eigendom en beschermd door het auteursrecht. Je mag ze vrijelijk gebruiken voor zover je mijn eigendomsrecht erkent en dit gebruik niet als oogmerk heeft er gewin uit te halen of iemand schade te berokkenen. Je mag ze ook vrijelijk verdelen of aan anderen ter beschikking stellen voor zover je de verkrijger in kennis stelt van mijn eigendomsrecht en er geen enkele vergoeding, onder welke vorm dan ook tegenover het verdelen of ter beschikking stellen staat. © 1998-2004 by Luk Cauwenbergh.


Deze pagina is geschreven door Luk Cauwenbergh en voor het laatst bijgewerkt op 21 augustus 2004.

URL: http://users.pandora.be/luk.cauwenbergh/index.htm