Home Page

 

Reacties
Salsa
Pingpong
Petanque
Gastenboek
Minionderneming

 

Kurt's webspot

Ik zen dus kurt Lunders 18 jaar oud afkomstig van Kontich. Voor wie dit niet weet liggen, ergens in de omgeving van Antwerpen.

Ik speel nu al enkele jaren petanque en doe ook aan salsa. Ik hoor jullie al denken was da voor ene wie speelt der na iets waar ge alleen maar oude mensen ziet. Maar dit is niet zo de meesten denken dit maar omdat ze enkel oudere mensen dat zien spelen vlak bij een terrasje. Maar zo is het helemaal niet. Je vindt mensen van elke generatie. Van jong tot oud. Maar deze zie meestal enkel in de clubs of op tornooien waar de meeste mensen toch niet komen zien. Maar wie hier toch wel iets meer over wil te weten komen kan altijd verder zien op mijn site bij petanque.

Salsa is dan weer iets waar ik ongeveer een jaar geleden met begonnen ben maar hoe dit allemaal gebeurt is lees je verder bij het deeltje salsa

Het laatste jaar boekhouden informatica hebben wij een minionderneming moeten oprichten als u daar meer over wil weten kan u altijd terecht bij mijn deeltje over de minionderneming of op onze website.

 

15-04-2004 20:55:46