Een greep uit mijn diensten
TUINONTWERP

In ieder tuinontwerp komt de wens van de opdrachtgever helemaal tot haar recht. Ieder tuinontwerp is uniek en kenmerkt een duidelijke signatuur en filosofie. Ze worden niet alleen afgestemd op de gebruiker, maar ook op de bestaande ruimte en bijhorende woning. Zo wordt uw tuin een verlengstuk van uw woning.

TUINAANLEG

Van compacte stadstuin tot weidse groenparken. Als tuinarchitect en vakman ga ik voor het optimaal slagen van de aanleg van uw tuin. Om u helemaal te laten genieten van uw buitenruimte, streef ik naar uiterste precisie bij het aanleggen en afwerken van uw tuin.

TUINONDERHOUD

Eens aangelegd, krijgt uw tuin zijn gewenste vorm. Om deze maximaal te waarborgen, kunt u op mij beroep doen voor het onderhoud van uw tuin. Van bij de eerste lentekriebels tot het vallen van de bladeren, sta ik klaar om uw tuin te verzorgen en te onderhouden zodat u onbeperkt kan genieten van uw tuin. 

MAAR OOK ZOVEEL MEER

Aanleg opritten en terrassen

Een stijlvol tuinontwerp bestaat niet alleen uit groenbeplanting. De combinatie van materialen, terrassen, paden en trappen zorgt voor structuur in uw tuin. Het spreekt dus voor zich dat zowel uw oprit en terras ook de nodige aandacht krijgt. Van bij de start van het ontwerp hou ik rekening met uw wensen en uw woning, en vloeien uw oprit, woning, terras en tuin naadloos in elkaar. Naast een goed doordacht ontwerp, speelt ook het professioneel vakmanschap van de plaatsing een enorm grote rol. Dit alles zorgt er voor dat u zorgeloos kan genieten van uw persoonlijke ruimte.

1

Integratie omheiningen

Een omheining of afsluiting is niet enkel functioneel. Naast de veiligheid en privacy die het u en uw woning biedt, is het ook een materiaal dat deel wordt van uw woning en (buiten)leefruimte en een verlengstuk kan worden van uw tuin. Omheiningen komen immers in diverse ontwerpen en materialen, zodat deze perfect kunnen afgestemd worden op uw tuinontwerp en woning. Samen bespreken we wat de architecturale en functionele meerwaarde kan zijn bij het kiezen van een omheining of afsluiting.

2

Aanleg zwembaden of vijvers

Zwembaden of vijvers zijn een echte verrijking voor u en uw tuin. Water heeft een immense aantrekkingskracht en brengt uw tuin helemaal tot leven. Door middel van een goed doordacht ontwerp, kan een waterelement in elke vorm van tuin worden ingepast. Water als centraal element in uw tuin, brengt een oase van rust waarbij u nog meer kan genieten van de natuur, en uw tuin. 

3

Ontwerp en uitvoering bijgebouwen

Als tuinliefhebber kan u nood hebben aan een bijgebouw voor verschillende redenen. Een bijgebouw komt in verschillende vormen voor, afhankelijk van haar functies. Of u nu nood heeft aan een opbergplek in de vorm van een tuinhuis, een gezellige poolhouse waar u kan genieten van uw zwembad of een ander bijgebouw. Steeds gaan we samen op zoek naar hoe deze functionele ruimte kan geïntegreerd worden in uw nieuw of huidig tuinontwerp. Telkens rekening houdend met de bestaande architectuur van uw woning. Van modern minimalistisch tot een gezellig landelijke vormgeving.

4

Ontwerp en uitvoering waterpartijen

Waterpartijen zorgen voor een levendig accent in uw tuin. De reflectie en beweging van water zorgt er voor dat uw tuin nog meer tot leven komt. Ook hier kijken we samen naar hoe deze meerwaarde uw tuin kan verrijken. Of het nu gaat over een modern sculptuur of een klassieke fontein, elke vorm van waterspel zal uw zintuigen prikkelen en uw tuinbeleving nog meer versterken.

5