Bekijk onze realisaties
Neem een kijkje in onze fotogalerij en ontdek onze realisaties. Van veranda tot zonnewering.

We zijn fier op wat we doen, en dat brengen we graag in beeld.
Lees meer

Waarom kiezen voor aluminium ramen van De Wever

• Passend bij elke bouwstijl

Ramen en deuren bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Door ons uitgebreid aanbod aan profielen, van strak modern tot rustiek, sluiten onze aluminium ramen en deuren dan ook naadloos aan bij de stijl van uw woonst.

Voor de afwerking van onze aluminium ramen en deuren kunt u kiezen uit een zeer uitgebreide waaier aan Ral-kleuren. Bovendien heeft U ook de mogelijkheid verschillende kleuren binnen en buiten te combineren. Zo worden de ramen en deuren volledig afgewerkt naar uw smaak.

Aluminium ramen en hun voordelen

- onderhoudsvriendelijk
- hoog isolerend
- duurzaam
- ruime keuze aan afwerking
- van strak modern tot rustiek
- sterk en veilig
- Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

• Veiligheid

Doordat aluminium een stevig en duurzaam product is, vormen aluminium profielen een stevige basis voor veilige ramen en deuren. Bij De Wever worden onze ramen, naast de standaard sluitpunten, voorzien van extra veiligheidsnokken.

Bovendien zijn onze deuren en schuiframen voorzien van inbraak werende sluitingen. Zo geniet u in alle rust van uw veilige thuis.

• Isolerend

Isoleren is meer dan ooit een belangrijk aandachtspunt bij het bouwen of renoveren van uw woning. Om optimale isolatie waarden te bekomen maken we gebruik van een hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamer systeem.

Zo worden de huidige isolatienormen zonder probleem overtroffen.

Partners

Keurmerk

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Contacteer ons en we helpen je graag verder.
Contacteer ons