OVER ONS   -   PUPPY NIEUWS   -   ONZE BERNERS   -   ONZE GROTE ZWITSERS   -   FOTO'S   -   INFO   -   LINKS   -   CONTACT

 

GROTE ZWITSER & BERNER PUPPY'S VERWACHT

 

Welkom op onze website….

 

 

Wij, Davy en Stephanie, zijn de trotse eigenaars van de hobbykennel van Berner- en Grote Zwitserse Sennenhonden “Van De Knuffelberg”.

 

 

Wij hebben een bescheiden kennel waar gezondheid, karakter en socialisatie op de eerste plaats staan. Om een goede basis mee te geven groeien onze puppies op in en rond het huis.

Dit in gezelschap van onze 3 jonge dochtertjes, Maithe, Tess en Nelle.

 

Sinds 1982 bezitten mijn ouders de kennel “van de Samaika” en “Van’t Samaika Nest”. Deze jarenlange ervaring hebben ermee voor gezorgd dat wij op een verantwoorde manier en met zeer gezonde bloedlijnen fokken.

 

 

Voor onze dekreuen gaan wij opzoek naar de beste dekreuen in Europa. Het feit dat verscheidene afstammelingen van ons zeer hoog scoren op schoonheidstentoonstellingen is leuk meegenomen.

 

 

Alle honden waar wij mee fokken worden geröntgend op heupdysplasie en zijn HD A of minstens HD B ook zijn ze allemaal ED (Elleboogdysplasie) vrij. Onze grote zwitsers worden eveneens geröntgend op en zijn vrij van SD (schouderdysplasie) en erfelijke oogziektes. Wij fokken enkel met vrije honden.

 

Meerdere honden uit onze bloedlijnen worden probleemloos 10 jaar en ouder. Wij fokken volgens de reglementen van de rasclub (BBSC), van het FAVV en enkel met stamboom Sint Hubertus (F.C.I). Dit zijn extra garanties voor een mooie, vrije en gezonde pup.

 

 

Wij geven u een prima begeleiding mee, ook kunt u bij vragen of problemen steeds bij ons terecht.

 

 

 

 

 

Onze pups worden 3x ontwormd en worden op +/- 6 weken ingeënt en gechipt, zij zijn dan ook in optimale gezondheid wanneer zij het nest verlaten.

Zij worden sociaal opgevoed en hebben al heel wat meegemaakt als zij rond de 8 weken bij u komen.

 

 

 

 

 

 

Voor meer info; davy.stephanie@telenet.be

 

LAST UPDATE: 27/03/2019

 

 

OVER ONS   -   PUPPY'S   -   NIEUWS   -   ONZE BERNERS   -   ONZE GROTE ZWITSERS   -   FOTO'S   -   INFO   -   LINKS   -   CONTACT