Welkom bij Mandorla

 

Welkom bij Mandorla

Mandorla is een centrum met een breed openingsveld naar de medemens toe. Een forum waar “gezondheid” in zijn breedste betekenis en vorm aan bod komt.
Wij bieden U een scala van helende mogelijkheden aan, zowel op fysisch als op geestelijk niveau.
Op een professionele en wetenschappelijk gefundeerde wijze wordt aan de hulpvrager tegemoet gekomen. Een sfeer van openheid en respect zien we als een primaire voorwaarde om tot een goed samenwerkingsverband te komen.
‘Mandorla’ betekent “amandelnoot en/of aura”
Beiden zijn omhulsels van een waardevolle kern. Het opzet van ons centrum heeft als doel beiden met de meeste zorg te omringen.
We werken holistisch, hetgeen betekent dat we er van uitgaan dat ons lichaam, ons denken en ons voelen één geheel vormen. Op deze website vind je alle info over Mandorla.
Waarvoor kan je terecht bij Mandorla ?

 YOGA
 
TAI CHI EN QI GONG
 
RELAXATIE EN MEDITATIE
 
SOFROLOGIE
 
OSTEOPATHIE
 
POSTURALE INTEGRATIE
 
GESTALTTHERAPIE
 
OORMASSAGE EN OORKAARSENMandorla, Goorken 68, 2260 Westerlo   tel 014 54 57 24  mail info@mandorla.be
https://www.facebook.com/CentrumMandorla


Yoga.htmlTai-Chi_-_Qi_Gong.htmlMeditatie_%26_Relaxatie.htmlSofrologie.htmlOsteopatie.htmlLichaamswerk.htmlIndividuele_therapie.htmlOormassage.htmlmailto:info@mandorla.beshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6shapeimage_3_link_7shapeimage_3_link_8