Your Pesonal Shopper

Because Clothes Are A Girl's Best Friend

 

Home | Activiteiten | Marie-Louise | Referenties | Foto's | Contact

Hey, ik ben Emilie Ooms! Een jaartje geleden besefte ik dat ik eigelijk niets van mode afwist. Ik wou er wel uitzien zoals de dames in de modeboekjes, maar het lukte me gewoon niet. Met mijn lengte is het niet altijd gemakkelijk passende kledij te vinden. Daarom riep ik de hulp in van Marie-Louise. Ze is bij me thuis gekomen en we hebben gepraat over mijn wensen. Ze luistert naar je en neemt nota van wat je zegt. Een dag later al is ze voor mij op zoek gegaan naar de geschikte kledij. Ik mocht deze passen en keuren. De mogelijkheid om dingen te weigeren was er, maar ik heb er geen gebruik van moeten maken. Marie-Louise houdt rekening met je wensen, je figuur en je budget. De perfecte combinatie dus!

 

Hoi, mijn naam is Noemi Blumberg. Een tweetal maanden geleden kreeg ik een uitnodiging voor de cowboy party van het jaar. Normaal heb ik geen enkel probleem om me mooi aan te kleden, maar nu wist ik het toch echt niet. Ik had van een vriendin gehoord dat Marie-Louise stijladvies gaf. Hoe meer ik erover dacht, hoe beter het idee ging klinken dat ik een stijladviseur kon aannemen. Ik heb het gewoon gedaan en ben er zeer tevreden over. Marie-Louise is bij me thuis gekomen en heeft me gezegd wat ik zoal kon dragen. Wat nog belangrijker is, is dat ze me ook vertelde waar ik al deze spullen kon vinden. Het feestje was een enorm succes en ik heb de prijs gewonnen voor best verkleedde gaste.

De inhoud van deze website is fictief. De aangeboden diensten, producten bestaan niet echt. Deze website is gemaakt als taak voor de les webdesign. © Marie Schrauwen 2006

Contact marielouisevuitton@hotmail.com