Welkom

"Mevrouw Marleen PIRON, opgegroeid in een kunstminnend milieu, was dan ook al van jongs af aan begaan met het observeren van kunst in al zijn vormen en in het bijzonder de schilderkunst.

Uiteindelijk voelde ze zich dan ook geroepen om zelf een creatieve stap te wagen in de wereld van de kunst. Zij het dan ook dat zij, in haar beginperiode, zich uitlsuitend oriŽnteerde op zijdeschilderen, waarbij zij de vluchtige toets van deze techniek op bijzondere wijze wist te vatten.

Het subtiele karakter van deze eerste werken begeleidde haar ook in haar latere, tweede passie in de artistieke oefening, nl. het airbrushen.

Richting, waarin ze zich verder bekwaamde en waarin haar werken een manifestatie zijn van een nu een spirituele dan weer zeer realistische levensvisie, veruiterlijkt door een verfijnd stylisme gekoppeld aan het koloriet van een levendig kleurenpalet!

Haar werken zijn soms speels, soms diepzinnig, maar steeds doordrongen van de zachte toon van een wisselend kleurenspel en dit gerealiseerd met haar instrument: het airbruspistool dat ze met grote precisie en uiterste vaardigheid hanteert."

T.B.

Voor informatie kan je me altijd bereiken op:

Marleen Piron

Blijkbaan 34
3540 Herk-de-Stad    {routebeschrijving}
tel: +32 (476) 25 47 16

e-mail:  marleen-art@telenet.be