HOME                   BUB                   JE MAAKT HET UIT                   PRIJZEN                   CONTACT                  

The Break - up Bitch

Er zijn enkele eigenschappen die een goede Break – Up Bitch moet hebben, en jawel ik bezit ze allemaal! Afgezien van de uiterlijke en sociale eigenschappen, zijn er ook een aantal belangrijke vaardigheden vereist in dit vak.


De nodige subtiliteit, voor het echte speurwerk is één van men troeven. Twee jaar avondschool, met vele praktijklessen, heeft zo z’n vruchten afgeworpen. Deze twee jaar hebben me immers een volwaardig detectivediploma opgeleverd.


Zoals de naam het al zegt kan ik op tijd en stond gemakkelijk de Bitch uithangen. Hiervoor heb ik een snelcursus “slechte manieren” gevolgd. Deze cursus heeft zes maanden van m’n tijd ingenomen, maar me ook erg veel bijgeleerd!


Ik heb 3 jaar gestudeerd aan de toneelschool in Antwerpen. Deze ervaring zal ervoor zorgen dat je vriend het ervaart alsof je het zelf doet!

Maakt niet uit hoe, zolang het maar gedaan is!

The Break-up Bitch, Relatiestraat 27, 2707 Kipdorp, Tel.: 0478/72.31.47, bub@hotmail.com
De inhoud van deze website is volledig fictief. De aangeboden diensten/producten en voorgestelde personen bestaan niet echt. Deze website is gemaakt als oefening voor de les webdesign.