INTEGRAL PERSPECTIVES presenteert:

Voor het tweede jaar
Van de auteurs van het boek "7 lessen in Emotionele Intelligentie":

Implementeer EQ binnen uw bedrijf
NLP Business Practitioner

28 Augustus - 2 September 2000

Hoofdtrainers: Patrick Merlevede & Rudy Vandamme


Bent u personeelsdirecteur, manager, projectleider, trainer, verkoper, coach of consultant? Wenst u via meer emotionele intelligentie te komen tot een betere werkomgeving? Applied Neuro-Linguistics geeft u hiertoe de mogelijkheid via een intensieve opleiding (52 lesuren op 6 lesdagen).
Wij vertalen voor u de state of the art in Neuro-LinguÔstiek naar uw bedrijfspraktijk.
U krijgt het materiaal dat wij gedurende de voorbije twee jaar nog verder uitwerkten en in de praktijk brachten bij o.a. Banksys, het BVVO, The Capital Markets Company en IBM.

Cursusinhoud:
Onze tweede boek, met als werktitel "Managing for Excellence", ligt aan de basis van deze top-training. We behandelen er onderwerpen als: leiderschap (bedrijfscultuur en visie), project en team management, coaching, respectvolle beÔnvloeding, maar ook rekrutering, appraisal, Ö We bieden u hierin de integratie van de modewoorden van de jaren 90: Lerende Organisatie, Kwaliteitsdenken, Business Process Redesign, Competentie Management en Balanced Scorecard.

Na de opleiding haalt u betere resultaten door:

Meer uit de mensen te halen, omdat u naast de IQ ook de EQ zal kunnen aanspreken. Immers, u zal meer zicht hebben hoe u de omgevingsfactoren in uw voordeel kunt beÔnvloeden.

  • Uw organisatie of uw team helpen tot een betere visie te komen en vandaar de passende resultaten definiŽren.
  • Bij veranderingen uw succesgraad vergroten door een kleinere weerstand, omdat u beter rekening kunt houden met bedrijfscultuur en persoonlijke behoeften.
  • Projecten beter te definiŽren en te managen, zodat de kans op een reŽle win-win vergroot.
  • Beter teams samenstellen en bestaande teams beter laten samenwerken.
  • Meer resultaatsgericht werken, rekening houdende met de persoonlijke motivatie en werkorganisatie van uw medewerkers.
  • Uw medewerkers helpen het beste uit zichzelf te halen.

Door dit alles krijgt u zelf bovendien een betere beheersing over uw tijd.

Vereiste voorkennis:
Het programma staat open voor iedereen met een inzicht in emotionele intelligentie. Binnen onze eigen opleidings- organisaties raden wij u de 7 lessen Emotionele Intelligentie (Acknowledge) of de NLP(1) Explorer reeks (NLP School) aan als voorkennis. Het programma sluit ook aan bij een NLP Technician of NLP Practitioner opleiding (als vervolgopleiding of aanvulling). U kan het beginniveau ook behalen door zelfstudie(2).

Trainers
Patrick Merlevede en Rudy Vandamme werken samen onder de noemer "Applied Neuro-Linguistics". Ze zijn beiden sinds 1996 gecertificeerd als NLP trainer, respectievelijk door de NLP University te Santa Cruz en door de Internationale NLP Trainers Associatie (INLPTA) te Washington. Beiden zijn ook gecertificeerd als NLP Developer(3) van de NLP Universiteit. Beiden spraken op meerdere internationale conferenties. Samen behaalden ze bovendien universitaire diploma's van de K.U.Leuven in domeinen als economie, informatica, psychologie, filosofie, antropologie en cognitive science. Samen hebben ze 30 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven als trainer, consultant, enz. Kortom, in deze cursus ligt een maximale hoeveelheid kennis en ervaring binnen handbereik.

Certificatie
De deelnemers aan de 6-daagse NLP Business Practitioner opleiding krijgen een certificaat van deelname.

Kostprijs:

(alumni
7 lessen emotionele intelligentie: 4000 Bfr korting)

Inschrijven:
E-Mail Patrick Merlevede of bel 0475/87.08.53

Voetnoten
  1. NLP gaat over het toepassen van resultaten van linguÔstisch, neurologisch en psychologisch onderzoek rond het menselijk denken. Heel de 7EQ website is hier een voorbeeld van!
  2. Zelfstudie: U kan het materiaal van het boek "7 lessen in Emotionele Intelligentie" zelf verwerken - of uw kan door uw ervaring in HRM een gelijkaardig niveau hebben. Wij behouden ons dan het recht voor een kennismakende coaching sessie te vragen om na te gaan of u het vereiste minimum niveau haalt (kostprijs 2.000 Bfr excl. BTW).
  3. Het NLP Developper Programma is ook gekend onder de naam "Modeling & Epistemology" (zie website NLPU)


APPLIED NEUROLINGUISTICS - Bardelare 18 - 9971 Lembeke - BelgiŽ / Tel +32 (475) 87.08.52 Fax +32 (9) 378.48.88

U bent verkoper of aankoper? Deze opleiding is voor u te lang?
Ook in een halve dag kunnen wij u iets leren!

1 Januari 2000