AC knowledge
Advanced Communication & Consulting

Product Pagina

Get proven, measurable skills and techniques. Use them immediately in business.

Acknowlegde - Uw partner in emotionele intelligentie

Wat levert die emotionele intelligentie u op?
Op deze vraag geven wij u een antwoord door samen met u naar uw huidige problemen of uitdagingen te kijken en daar een gepast antwoord op te formuleren. Bij wijze van voorbeeld geven wij u enkele toepassingen die door ons in het voorbije jaar ook effectief werden uitgevoerd.

Aanwerven: de EQ aanpak

Consulting en training voor aanwerving behoren tot de kerncompetentie van Acknowledge.
Welk is het echte profiel van de medewerker die je nodig hebt? Waarom is het zo moeilijk om die te vinden? Hoe ontdek je het verschil tussen de "beste sollicitant" en de "beste medewerker?" Respect voor de kandidaat en het stellen van de goede vragen vormen enkele van de sleutels van het succes, net als compatibiliteit van kandidaat en bedrijf.

Coachen met EQ

Hoe confronteer je medewerkers met hun verantwoordelijkheden? Hoe analyseer je als coach problemen en help je de medewerker tot een oplossing te komen? Coaching geeft betere resultaten. Door samen een actieplan op te stellen en opvolging gericht op continue verbetering helpt een coach medewerkers bij hun zelfrealisatie.

EQ Tools voor Leiderschap

Een manager krijgt de medewerkers die hij verdient. De manager van de 21 eeuw leidt! Leiderschap is bouwen aan wereld waar mensen deel van willen uitmaken. Leiderschap kan je leren!

Taken als delegeren, beslissingen nemen, motiveren, plannen, ... vormen de kern van de job als manager. Ontdek hoe emotionele intelligentie ook hier een wezenlijk verschil maakt.

Projectwerking en groepsprocessen op basis van EQ

Hoe brengt u samen met het team een project tot een geslaagd einde? Hoe zorgt u dat alle betrokkenen het beste van zichzelf geven? Hoe zorgt u dat de klant verrukt is met het bereikte resultaat?

Emotionele Intelligentie maakt het verschil zodra er met klassieke intelligentie die "schitterende oplossing" en dat "prachtige projectplan" werden uitgewerkt.

Onderhandelen tot een Win-Win

Een groot informatiebedrijf organiseerde reeds 3 onderhandelingscursussen voor zijn medewerkers en vroeg zich af hoe hun mensen nog beter konden worden. Hieruit werd onze cursus "BeÔnvloeden? Ja, maar met respect!" geboren. We benadrukken het relationele in de verkoop. Vanuit een oprechte interesse voor de noden van de klant wordt via empathie, vraagstelling en aangepaste communicatie de goede oplossing bekomen.

Stress-Management

Stress-Management werd een modetrend nu aspecten zoals stress in BelgiŽ werden opgenomen als aandachtspunten voor analyse van de werkomstandigheden. Men riskeert op die manier echter voorbij te gaan aan de vaststelling dat verschillende werknemers in eenzelfde verkomgeving anders reageren: de ene geraakt gestresseerd, de andere niet. Eerder dan stress te meten, willen wij u helpen de robustheid van uw personeel tegen stress te versterken. Alvorens u een training stress-management te verkopen, gaan wij eerst na in welke mate stress een symptoom is van een dieper liggend probleem. Eens we samen beslissen dat de cursus stress-management de beste oplossing is voor uw probleem, helpen we uw medewerkers hun eigen oorzaken van stress aan te pakken.

Uitwerken van uw bedrijfsstrategie

Vanuit visie en missie begeleiden we uw managementteam of projectteam. Samen zorgen we voor een heldere formulering van de behoeften. Gezamenlijk komen we tot de aanpak te waar iedereen zich achter kan scharen.

Andere?

EQ maakt ook een verschil als het gaat om werken rond bedrijfscultuur of om te werken in een multi-culturele omgeving. Ook alle aspecten van het HRM beleid kunnen hun baat vinden bij een aanpak vol EQ. En in deze internet-periode neem het nut van aan cursussen rond schriftelijke communicatie nog toe.

Breng het beste naar boven in uzelf.

Onze cursussen bouwen verder op de fundamenten van klassieke cursussen: ofwel koppelen wij emotionele intelligentie aan een klassieke cursus die reeds een goede reputatie heeft, ofwel steunen wij op de reeds aanwezige competentie van de cursisten.


Product-Fiches (Bedrijfs-aanbod):

Consulting: Modellen op maat: Breng uw excellentie in kaart

Bedrijfs-Training:
 • Folder: "Technologie voor Emotionele Intelligentie"
 • Workshop "EQ voor trainers"
 • Workshop: "Tools voor Groepsprocessen & projectwerking"
 • Andere product fiches? Antwoorden op uw vragen?
  Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel voor een afspraak op +32 (475) 87.08.52, raadpleeg de engelstalige pagina's of e-mail ons.


  Overige:

  Individuele Coaching

  Meer informatie: Overzicht van onze activiteiten


  <terug naar homepage> / <e-mail Acknowledge> / <website "7 lessen emotionele Intelligentie">

  Voor meer inlichtingen:

  Acknowledge cvba , Bardelare 18, 9971 Lembeke, BelgiŽ

  Tel: +32 (475) 87.08.52 / Fax: +32 (9) 378.48.88
  E-mail acknowledge
  http://www.acknowledge.net